Örnsköldsviks kommun lanserar socialt intranät

Örnsköldsviks kommun ville installera Social Collaboration på deras befintliga intranät Örnkom och Limepark fick nöjet att hjälpa till med anpassningen.

Limepark tog först fram designförslag på startsida, gruppsida och profilsida. När designen var godkänd installerades Social Collaboration och mallar och funktionalitet anpassades efter designen. För att underlätta övergången från ett informativt till ett kommunikativt intranät så var målsättningen att varsamt integrera de sociala funktionerna på det redan inarbetade intranätet istället för att skapa en helt ny design.

- Lanseringen har gått fantastiskt bra, över förväntan! De sociala funktionerna kopplades smidigt in på vårt befintliga intranät från ena dagen till den andra, säger Åsa Kareståhl Wikman, kommunikatör och projektkoordinator.

Limepark har även varit bollplank under hela projektet och gjort efterfrågade, mindre anpassningar av Social Collaborations funktioner, bland annat tydligare visning av grupper och kontakter.

- Limepark har varit tillmötesgående, gett snabb feedback under arbetet och hållit tidsramarna. Det har känts tryggt att ha dem som samarbetspartner, fortsätter Åsa.

- Redan efter en vecka hade det skapats 80 grupper ute i verksamheten. Vi tror att detta kommer underlätta arbetet för våra medarbetare. Vi har redan sett exempel på det, säger Maria Isaksson, intranätansvarig och projektledare.


Jönköping

Jönköping

Limepark AB

Gjuterigatan 9
553 18 Jönköping
Vägbeskrivning

SÖDERTÄLJE

SÖDERTÄLJE

Limepark AB

Kronstrandsgatan 1
151 36 Södertälje
Vägbeskrivning

Timrå

Timrå

Limepark AB

C/o Söråkers folkets hus
Folketshusvägen 10
Box 44
860 35 Söråker
Vägbeskrivning

Örebro

Örebro

Limepark AB

Kansligatan 1
703 61 Örebro
Vägbeskrivning

Örnsköldsvik

Örnsköldsvik

Limepark AB

Magasinsallén 2
891 31 Örnsköldsvik
Vägbeskrivning

*

I supporten:
Evylyn
AAA - Högsta kreditvärdighet