Ett engagerat Degerfors har lanserat ny webb

2018-01-29

Med en tydlig och välanpassad design för att bemöta alla dagens surfbeteenden och skärmar har nu Degerfors kommun lanserat sin nya webbplats.

Under SiteVisiondagarna träffade jag Degerfors kommuns kommunikatör Pontus Bergentz. Vi på Limepark hade tagit fram en ny design och vi skulle börja bygga webbplatsen om ett par veckor. Pontus var taggad till tusen! Och det engagemanget har verkligen följt med genom hela projektet.

Degerfors kommun valde att använda sig av vårt paket Snabbstart. Detta innebär att de från dag ett har kunnat arbeta med innehåll parallellt som vi på Limepark har utvecklat deras webbplats. Fördelen med det är att du som kund kan vara med ända från start och därmed spara kalendertid.

Pontus skrev ett omdöme om oss som leverantör och menade på att han upplevde att vi hela tiden funnits där och guidat dem i rätt riktning. Och det är ju just det som är så bra med Snabbstart. Vi arbetar tätt tillsammans under utvecklingen och ni som kund stöter tidigare på problemen som vi tillsammans kan bolla fram till bättre lösningar.

I förra veckan lanserade Degerfors kommun sin nya webbplats och de är väldigt nöjda med resultatet och hoppas att besökaren också ska uppleva webbplatsen som lättnavigerad, modern och med en tydlig struktur.

- Vi kan inte vara mer nöjda med valet av leverantör och vill speciellt tacka Stefan, Karolina och Henrik på Limepark som har gett oss på Degerfors kommun många skratt, menar Pontus.

Startsida

Framöver kommer de fortsätta uppdatera sin webbplats för att hålla den levande. De har utsett en grupp människor som tillsammans ska arbeta med frågor kring webbplatsen och de kommer även införa e-tjänster för att öka sin tillgänglighet för besökaren.

Vi önskar dem såklart ett stort lycka till!

Besök dem gärna på: http://degerfors.se Länk till annan webbplats.

Artikeln är skriven av: Karolina Munck Projektledare och webbutvecklare karolina@limepark.se

Vill du komma i kontakt med en referens?