Intranät

Ditt intranät ska vara ett stöd i det dagliga arbetet för medarbetare och ett verktyg som resulterar i bra intern kommunikation.

Intranät är särskilt roliga med alla sina funktioner då de ofta sparar tid eller förenklar en komplicerad intern process. Vi gillar att hitta lösningar på de utmaningar som finns och göra nytta för användaren.

Ny webbplats

Ett paket av möjligheter

Få alla styrkor från vår Grundwebb till ditt intranät — stabilt och flexibelt. Färdigt att fylla med information från första dagen och redo att vidareutvecklas över lång tid framöver.

Hur går ett webbprojekt till hos oss?

Alla projekt är förstås olika då beställningen kan skilja sig och en webbplats har olika syften. Men med många likheter kan vi dra nytta av vår långa erfarenhet och hjälpa dig framåt.

Inspireras av andras intranät

Vill du komma i kontakt med en referens hos oss?
Maila info@limepark.se så hjälper vi dig med det.

Vanliga frågor inför ett intranätprojekt

Saknas din fråga? Välkommen att kontakta oss på info@limepark.se så hjälper vi dig.

Vad behöver ni av mig?

För att kunna göra en tidsuppskattning på ditt nya intranät behöver vi veta omfattningen på arbetet. Ju mer information vi får desto enklare blir det för oss.

Vilket syfte har intranätet? Vilka användare finns? Vilka problem har funnits tidigare och vad vill ni lösa nu? Vad ska den innehålla?

Har ni en grafisk profil? Egna skisser? Egna önskemål?

Hur snabbt kommer jag igång?

Med vår Snabbstart kan du komma igång med att lägga in information innan vi ens har påbörjat designprocessen.

På så sätt minimerar vi tiden mellan leverans och er lansering.

Hur arbetar ni med tillgänglighet?

Utöver stort tillgänglighetsfokus i vårt dagliga arbete samarbetar vi med ledande tillgänglighetsexperter i många projekt. Vi använder systematiska arbetssätt och robusta metoder och tar med oss nya förbättringar från varje projekt in i nästa.

Så arbetar Limepark med tillgänglighet

Jag behöver stöd i upphandlingsprocessen. Kan ni hjälpa mig?

Ja. Vi har varit med om hundratals upphandlingar och berättar gärna vad vi tycker ni som beställare bör tänka på. Vi kan naturligtvis inte säga specifikt hur ni ska genomföra er upphandling men vi bollar gärna ifall ni har generella frågor eller funderingar om vad ni ska tänka på. Det är viss skillnad mot extern webbplats - särskilt om ni tänker använda Social Collaboration.
Vi har även skrivit två artiklar som berör ämnet kring upphandling och projekt.
5 tips för dig som ska upphandla offentlig webbplats
Lägg grunden för ett lyckat Sitevision-projekt

Jag vill komma i kontakt med en referens hos er. Kan ni hjälpa mig?

Självklart. Det är viktigt för oss att du ska känna dig trygg med valet av oss som leverantör.

Maila info@limepark.se så hjälper vi dig vidare utifrån dina önskemål.

Vilket CMS använder ni?

Vi arbetar och bygger webbplatser och funktioner i verktyget Sitevision.

Sitevision är ett mycket uppskattat verktyg av användare. Det är ett lättanvänt men ändå omfattande verktyg för webbpublicering med många funktioner och möjligheter som ständigt utvecklas. Systemet är skalbart och kan anpassas för alla typer av organisationer - från det lilla företaget till riktigt stora.

Sitevision.se Länk till annan webbplats.

Ingår support?

Du är alltid välkommen att vända dig till oss när du behöver stöd, support eller rådgivning. Vi fäster stor vikt vid snabb och bra support och meddelar alltid om det tillkommer en kostnad för något vi genomför.

I varje nytt intranätprojekt ingår det gratis support i en månads tid efter leverans. Man kan också teckna ett supportavtal med oss.

Gör ni integrationer med andra system?

Absolut.

Vi har integrerat information ifrån hundratals externa applikationer, såväl egenutvecklade system och system utvecklade av tredje part med hjälp av den inbyggda modulen Proxy i Sitevision.

Modulen gör det möjligt att länka in en extern webbsida eller applikation så att den blir en del av webbplatsen. Innehållet infogas i den sida som proxymodulen används på, vilket till exempel ger att den sida man länkar in kan använda den grafiska design som finns på webbplatsen för att skapa sömlösa integrationer.

Om verktyget Sitevision

Vi bygger webbplatser i verktyget Sitevision. Sitevision är ett lättanvänt men ändå omfattande verktyg för webbpublicering med många funktioner och möjligheter som ständigt utvecklas. Systemet är skalbart och kan anpassas för alla typer av organisationer - från det lilla företaget till riktigt stora.

Läs mer om Sitevision som CMS