Limepark Intranätpaket

Ett stabilt intranätpaket där du kan starta direkt — och som samtidigt enkelt formas och omformas efter era behov.

Snabb uppstart med grundwebb för intranät i Sitevision

Stabilt och flexibelt

Många är rädda för att bli inmålade i ett hörn när man köper en färdig lösning. Med vårt intranätpaket finns istället alla möjligheter att fortsätta utveckla själv eller komma med nya önskemål.

Kläm, känn och ändra från dag ett!

Mallarna är klara och en struktur är uppsatt. Givetvis kan vi flytta om för att optimera för just era behov, men låt inte det sinka er i starten — börja direkt!

Trygg plattform för vidareutveckling

Intranätpaketet är klart att använda "as is" men är samtidigt byggt för att vidareutvecklas, allteftersom behov eller förändringslust uppstår.

Stabilare grund får man leta efter

Med Grundwebb som bas åtnjuter du samma fördelar som grundwebben med dess Sitevision-bästa praxis, tillgänglighet och genomtänkta lösningarna samtidigt som det använder Sitevisions moduler för Social Collaboration från Marketplace.

Ser ut som du

Intranätet ska kännas som hemma för både er och era användare. Direkt när vi startar sätter vi upp ert tema så att ni snabbt sätter er prägel på systemet. Sedan är det upp till er om ni vill stanna där eller om vi ska jobba mer med formspråket tillsammans.

Välj till några av våra populära moduler

Bygg ut med moduler

Givetvis använder vi Sitevisions standardmoduler för Social Collaboration — men det finns fler värdefulla funktioner man enkelt kan addera till ett intranät. Här följer några exempel på moduler inriktade på just intranät.

Introduktionsguiden

Hjälp dina användare att snabbt hitta och anamma funktioner med en introduktionsguide för Sitevision.

Valbara nyheter

Med Valbara nyheter får dina användare möjlighet att välja vilka nyhetskategorier hen är intresserad av att se. Det går även att anpassa så att vissa kategorier är förbestämda för specifika användare eller grupper.

Quiz

Med modulen Quiz kan du skapa ett inspirerande kunskapstest, en spännande kompass eller en kontroll steg för steg.

Kunskapsbank

Skapa en lättanvänd lista med "vanliga frågor". Frågorna delas in i huvud- och underkategorier och man kan fritextsöka på innehållet i hela Kunskapsbanken.

Vill du se fler? Alla våra moduler hittar du på sidan Moduler.

Vanliga frågor om Limepark Intranätpaket

Saknas din fråga eller vill du ha en demo av vårt intranätpaket? Välkommen att kontakta oss på info@limepark.se så hjälper vi dig.

Vad är skillnaden mellan Limeparks intranätpaket och andra paket?

  • Limeparks intranätpaket baseras på Grundwebben med alla dess fördelar (tillgänglighet, dokumentation och mycket mer) som du kan läsa mer om på sidan Grundwebb.
  • Limeparks intranätpaket har formgivits med tillgänglighet och användbarhet i fokus. Detta gör att vissa placeringar och val av meny-moduler skiljer sig mellan paketen.
  • Limeparks intranätpaket levereras av en partner som vill hjälpa er att forma ert intranät över tid och som vet att ett levande intranät aldrig slutar utvecklas.

Vid första anblick kan man tro att alla lösningar ger ungefär samma sak: ni får ett paket med mallar i Sitevision baserat på social collaboration, vilka anpassas efter er organisations grafiska profil. Vad som gömmer sig under huven är däremot något annat — Limeparks intranätpaket bygger på vår oerhört gedigna Grundwebb som ger en stabil, tillgänglig och anpassningsbar bas.

Varför ska jag välja Limeparks intranätpaket istället för något annat mallpaket?

Om ni bygger mallarna själva eller får mallpaket gratis och det ger er exakt det slutresultat som ni är ute efter bör ni kanske välja det. Om ni däremot vill ha ett intranät som är smidigt att anpassa, bygga ut och vidareutveckla samt med en partner som kan hjälpa er med både stort och smått — så tror vi du gör klokt i att välja Limeparks intranätpaket. Vi har spetskompetens och erfarenhet av att ha huvudansvar för hundratals hårdtestade webbyggen och har strukturerat sugit åt oss av kunskapen det gett. Vi vet vilka krav som finns och vad som kan komma och har förberett för det. Vi erbjuder alltså en stabil grund som möter upp till dessa krav. Ett bra intranät formas och omformas med organisationen och de behov som faktiskt uppstår med tid.

Dessutom är vårt paket byggt på vår grundwebb vilken ger en mängd andra fördelar som du kan läsa mer om på sidan Grundwebb.

Är Limepark Intranätpaket samma sak som Limepark Grundwebb?

Det korta svaret är nej. Limepark Intranätpaket är ett färdigt paket med mallar och menyer som är framtagna med vår breda erfarenhet av intranätsbyggen. Grundwebben är den bas vi använder i alla våra webbprojekt och som ger en mängd fördelar men i sig själv är den inte en "färdig" webbplats på samma sätt som Limepark Intranätpaket är.

Vårt intranätpaket innehåller givetvis sidor för grupper och medlemmar, den har ett genomtänkt navigationssystem och ett urval av samarbetsmoduler. Paketet innehåller det som ger en bra och snabb start, är lätt att anpassa med tema men som samtidigt ger oändliga möjligheter att bygga vidare och djupare på.

Hur snabbt kommer jag igång?

Du kan börja direkt. Med vårt intranätpaket kan du komma igång med att lägga in information så snart paketet har installerats. På så sätt minimerar vi tiden mellan leverans och er lansering.

Ingår support?

I varje nytt intranätprojekt ingår det gratis support i en månads tid efter leverans. Man kan också teckna ett supportavtal med oss.

Gör ni integrationer med andra system i Limepark intranätpaket?

Absolut.

Limeparks intranätpaket lämnar samma vidöppna möjligheter som vilket webbprojekt som helst med Limepark.

Behöver jag ha licens för Sitevision Intranät om jag vill använda Limepark Intranätpaket?

Ja, vårt paket bygger på att du har valt att använda Sitevision Intranät och därmed får tillgång till Sitevisions standardmoduler för intranät.

Kan jag se hur vårt intranät skulle se ut med ert paket?

Yes! Fyll i formuläret på följande länk Få gratis designskisser för Limepark Intranätpaket med dina färger så får du ett antal designskisser för just din organisation inom kort.