Limepark Aktiv Förvaltning

Har ni visioner för er webbplats men vet kanske inte riktigt vart ni ska börja? Eller vill ni bara se till att hålla den up to date och säker? Då kanske vårt aktiva förvaltningspaket är något för er.

Vi håller dig uppdaterad

När en webbplats är lanserad så slutar arbetet sällan där. Det kommer nya funktioner, smartare lösningar och nya lagar och det är inte alltid så lätt att hänga med. Med vårt förvaltningspaket hjälper vi dig att hålla koll.

Limepark Aktiv Förvaltning innebär i grunden att Limepark kan utföra löpande åtgärder som exempelvis buggfixar, moduluppdateringar, enklare förbättringar, tillgänglighetsfixar utan att särskild kommunikation krävs innan. Utöver detta erbjuder vi också flera andra optioner så att ni kan anpassa upplägget efter era behov.

Undvik onödig kommunikation

Inom givna ramar utför vi mindre åtgärder på er webbplats direkt när vi upptäcker ett problem. Efter att det är utfört redovisar vi vad som är gjort och hur mycket tid vi har lagt på ärendet. Ramarna bestämmer vi ihop innan. På så sätt kan vi åtgärda problem på er webbplats på ett tids- och kostnadseffektivt sätt och skapar ett effektivt flöde utan onödig kommunikation.

Optioner

Kontinuerlig uppföljning eller specifika önskemål — vi erbjuder olika optioner så att ni kan anpassa upplägget efter era behov.

Inventering och förslag på åtgärder

Utifrån ett helhetsperspektiv eller era egna önskemål gör vi en inventering av webbplatsen, därefter får ni förslag på möjliga förbättringar som ni kan ta ställning till. Kan utföras som en engångsaktivitet eller regelbundet varje år.

Regelbundet förvaltningsmöte

Möte med oss där vi tillsammans diskuterar webbplatsens utveckling från både ert och Limeparks perspektiv. Exempel på innehåll:

  • Era önskemål, planer och funderingar
  • Nya eller kommande moduler och uppdateringar
  • Nya möjligheter i Sitevision
  • Tips och rekommendationer

Bevaka högt resultat i kvalitetstester

Vi bevakar webbplatsens resultat i några kvalitetstester samt regelbunden översyn där vi proaktivt föreslår möjliga åtgärder för ett bättre resultat för webbplatsen inom områden som tillgänglighet, kodkvalitet och prestanda.

Låter det intressant?

Fyll i formuläret nedan eller kontakta oss så berättar vi gärna mer.


Kontaktuppgifter
Kontaktuppgifter
Jag vill bli kontaktad via:
Jag vill bli kontaktad via: