Limepark som Sitevision-partner

Med Limepark som leverantör får du tillgång till kompetensen från ett härligt gäng dedikerade Sitevision­specialister som älskar utveckling. Det som utmärker oss bland andra partners är bland annat kombinationen av lång erfarenhet, hög kompetens, hög kundnöjdhet och att vi levererar väldigt mycket nytta per satsad krona.

Limepark och Sitevision

Som Sitevisions äldsta partner har vi stor erfarenhet av att bygga lättanvända och kostnadseffektiva lösningar som dessutom minimerar förvaltning sett över tid. Vi har många kunder vars webbplatser vi utvecklat och förvaltat i flera "generationer" så vi vet hur man bygger problemfria webbplatser som håller över lång tid.

Expertis fokuserad på Sitevision

Limepark som företag är helt specialiserat på publiceringsverktyget Sitevision. Våra medarbetare är oavsett roll certifierade mallbyggare i verktyget och våra certifierade utvecklare ligger i absolut framkant. Våra art directors har mångårig erfarenhet av att ta fram funktionell och stilren grafisk form för responsiva webbplatser Sitevision.

Hög kundnöjdhet

Vi har en obruten historik av höga betyg i Sitevisions årliga kundnöjdhetsenkät (NKI) vilket vi tror till stor del bottnar i vår värdegrund med stort ansvarstagande, hög leveranssäkerhet och ett personligt bemötande. Att finnas till hands även efter ett avslutat projekt är naturligt för oss och få saker gör oss så tillfreds som ett positivt kundomdöme efter avslutat projekt.

Ringar på vattnet

Vår främsta marknadsföringskanal är nöjda uppdragsgivare som berättar om oss för andra. Tillsammans med våra kunder har vi genomfört många hundra intressanta Sitevisionprojekt genom åren. Här följer några exempel på uppdragsgivare:

Dina försäkringar, Folkpool, Institutet för språk och folkminnen, Jämtlands läns landsting, Keolis Sverige AB, Kungliga Hovstaterna, Kungliga Musikhögskolan, Halmstads kommun, Haparanda stad, Konjunkturinstitutet, Malmö stad, Region Bleking, SBAB Bank, Storsthlm, Sveriges Kommuner och Regioner (SKR), Sveriges Olympiska Kommitté (SOK), Sveriges Television (SVT) och Tillväxtverket.

Vidare läsning