Omdömen

Här finns våra kunders erfarenheter från våra tidigare projekt. Om vår webbplats bara skulle bestå av en sida är det nog den här. Att motsvara eller överträffa våra kunders förväntningar och hålla våra löften är en viktig del i Limeparks kultur.

Med Limepark som webbpartner har vi fått en snygg webbplats som både är lättnavigerad för våra kunder och lättarbetad för oss. Limepark är lyhörda för våra önskemål och krav, bidrar med viktig erfarenhet och har en bra känsla för design.

Thermotech Scandinavia AB Ulrika Mattisson, informationsansvarig på Thermotech Scandinavia AB Kund sedan 2004

Limepark är proffsiga, lösningsorienterade och kunniga. Vi kontaktade Limepark med en lång lista fylld av krav och önskemål och fick många bra förslag, idéer och lösningar som svar. De praktiska lösningar som Limepark byggt uppfyller inte enbart våra krav utan löser även problem som vi som kund inte tänkt på. För oss som liten beställarorganisation har det dessutom varit guldvärt med tydlig projektledning och Limeparks expertis gällande tillgänglighet. Vi är extra tacksamma för en hållen tidsplan och en stor flexibilitet när vi bad om att tidigarelägga leverans av webbplatsen för att matcha vårt behov av en tidigare lansering. Vi är jättenöjda med vårt samarbete med Limepark!

Bergs Kommun Ebba Beattie, Webbansvarig kommunikatör

Limepark har både kunskapen och känslan. De tar fram det bästa både hos sig själva och hos mig och oss som kund. Tips och råd kring hur något med få grepp kan bli så mycket bättre är oerhört värdefullt när man sitter som en liten beställarorganisation. Arbetet med att utveckla och lansera vår nya webbplats miva.se har varit ett omfattande arbete, men det har också varit ett både enkelt och roligt samarbete. En stor styrka i det sammanhanget är ju också att Limepark har en grym koll på allt vad gäller tillgänglighet. Jag uppskattar också att de inte "överadministrerar" utan har ett tydlig och enkelt upplägg för hur samarbetet ska fungera. Jag är verkligen supernöjd med Limepark och alla deras proffs!

Miljö och Vatten i Örnsköldsvik AB Lars Westberg, kommunikationsansvarig på Miljö och Vatten i Örnsköldsvik AB

Limepark är verkligen superproffs och det är så enkelt att arbeta med dem. Jag har haft tankar i huvudet om hur saker ska se ut och fungera utan att veta om det är möjligt att förverkliga, men när jag presenterat dessa idéer för Limepark har de kunnat förverkliga dem än bättre än jag föreställt mig! Allt har inte varit färdigtänkt från början eftersom vi i Bräcke kommun aldrig genomfört ett sånt här projekt förut. Därför har det varit värdefullt att kunna ha en löpande dialog om vad som fungerar och inte med Limepark eftersom de har byggt många webbplatser och har stor erfarenhet. Vi har bollat en hel del kring webbtillgänglighet, som inte sällan är en svår balansgång mellan estetik och tydlighet, men jag tycker att vi hittat jättebra kompromisser.

Bräcke Nästa Stina Hylén, kommunikatör i Bräcke kommun

Vi har äntligen lanserat vår nya och fantastiskt fina webbplats som är resultatet av ett mycket väl fungerande samarbete med teamet på Limepark. Limepark har på ett genomgående proffsigt och trevligt sätt hjälpt oss att omsätta våra behov, krav, visioner och idéer till en modern, aktuell, snygg och tillgänglig webbplats. De har haft stort tålamod med framflyttade deadlines och har kunnat svänga om och göra plats även för tillkommande saker. Den löpande kommunikationen kring design och utveckling har fungerat smidigt i det gemensamma projektverktyget. Limepark har dessutom varit väldigt tydliga med att redovisa vad som är pågående, avslutade och tillkommande delar av projektet så att vi som kunder känt att vi haft den överblick och kontroll som vi behövt ha. Ett superstort tack till alla stjärnor på Limepark!

Institutet för språk och folkminnen Ester Ehnsmyr, Kommunikationsstrateg Institutet för språk och folkminnen

Jag tycker att samarbetet med Limepark har fungerat jättebra! Vi har både kunnat komma med mycket egna åsikter och kunnat bolla dessa och få fler expert-perspektiv på vad som skulle kunna funka och inte för vår webbplats. Vi har fått många uppmuntrande kommentarer från kollegor efter lanseringen att webben känns enkel och stilren. Kul!

Vännäs kommun Sofia Tjärnström, kommunikatör Vännäs kommun

Jag tycker samarbetet med Limepark har fungerat riktigt bra. Bra utbildning och framförallt ett stort stöd och snabb återkoppling vid funderingar. Kan varmt rekommendera ett samarbete med Limepark.

Bjurholms kommun Bibbi Eklund, kommunikatör Bjurholms kommun

Imponerad över den flexibilitet som Limepark uppvisat under året som gått. Projektet som initialt endast var en uppgradering, mynnade ut i en helt ny webbplats - på rekordfart. I synnerhet utvecklarnas och webbdesignerns handlingskraft och pedagogiska förmåga i att omsätta problem till lösningar och förklara på ett tydligt sätt har gjort intryck.

Kävlinge Kommun Eliza Axelsson, projektledare digitala kommunikationskanaler

Vi ville ha en design utan alltför många komponenter så att ögat går vilse. Det har visat sig vara ett bra beslut, inte minst när det gäller tillgängligheten på sidan. Startsidan är överskådlig och det är lätt att navigera sig vidare. En person ska ensam kunna sköta sidan och uppdatera alla undersidor, så det bestämde också upplägget. Limepark har varit tillgängliga, snabba och villiga att lösa de problem som uppstått under hela arbetsprocessen. De hade mycket tålamod med ändringar från vår sida och var villiga att testa sig fram till lösningar som passade våra behov.

Delegationen för cirkulär ekonomi Ingar Nilsson, kommunikatör, Delegationen för cirkulär ekonomi

Med en tidigare webbplats som driftsattes 2010 var det hög tid att förnya såväl utseende som funktionalitet. Vi är glada att vi valde att samarbeta med Limepark. De är lyhörda, snabba och proffsiga. Resultatet- en modern, användarvänlig och responsiv webbplats som dessutom uppfyller tillgänglighetskraven.

VänerEnergi AB Maria Lidmer, marknadschef VänerEnergi AB

Vi gjorde om vår huvudwebb falkoping.se och underliggande webbplatser från grunden. Det innebar att mallar och layout måste fungera för många olika typer verksamheter och upplägg. Vi hittade snabbt formerna för ett enkelt och friktionsfritt samarbete med Limepark. Snabb återkoppling, lyhördhet och respekt för tidsplaner kännetecknade projektet. En extra eloge för hur vår nyligen omarbetade grafiska profil lyftes in och blev helt naturlig i webbmiljö. Det finns egentligen inget annat att säga än att projektet gick som smort.

Falköpings kommun Elin Fureback, kommunikatör på Falköpings kommun

Jag är glad att vi valde Limepark när det var dags att förnya vår hemsida. Med stor expertis inom Sitevision gjorde ni ert yttersta för att förverkliga vår vision. Ni var oerhört lyhörda i designsfasen och väldigt kompetenta och tillmötesgående när det kom till hela utvecklingsdelen. Ett stort tack till Örebro-gänget!

Kronprinsessparets stiftelse Nahal Illerstig, verksamhetsutvecklare på Kronprinsessparets stiftelse

Limepark har som en av få webbyråer inte bara kompetens, erfarenhet och expertis, de är dessutom väl insatta i offentlig webb och i Sitevision som plattform. Det gör att vi som offentlig myndighet kan känna oss helt trygga i att de levererar utefter de förutsättningar vi har att rätta oss efter. Limepark är dessutom duktiga på dialog och kommunikation, det gör att vi som beställare hela tiden känner oss informerade och involverade. Limepark levererar det som de lovar och mer, vi är så nöjda med vårt samarbete.

Mariestads kommun Pia Stenström, webbansvarig kommunikatör på Mariestads Kommun

Jag kom in sent i projektet med Estrad Norrs nya hemsida och upplevde en stor förståelse och tålamod när jag skulle sätta mig in i allt. Supporten från min kontakt Karolina har varit mycket pedagogisk och bra. Och sidan blev superfin.

Estrad Norr Nicklas Lindahl, vik. kommunikatör på Estrad norr

Vi har varit mycket nöjda med samarbetet med Limepark, från början till slut. Vi gjorde om vår webbplats, tidaholm.se , så att den fick både ett helt nytt utseende och omarbetade allt innehåll. I Limepark fick vi en samarbetspartner som lyssnade på våra idéer och kompletterade med sina erfarenheter. Resultatet är en sida vi är mycket nöjda med! Ett av våra mål var att göra informationen mer överskådlig och få ner antalet textsidor och vi lyckades över förväntan då antalet sidor nu är 30 procent av vad det var. Tack för ett bra samarbete!

Tidaholms kommun Miranda Bergsten, kommunikatör på Tidaholms kommun

Limepark förstod våra önskemål och har levererat på en hög professionell nivå med en grafisk känsla som är väldigt viktig för våra produkter.

Folkpool Linda Hamrén, digital marknadsföringsansvarig på Folkpool

Jag kan varmt rekommendera Limepark till alla som arbetar med webb i Sitevision! När vi hade tagit fram design och struktur för en helt ny externwebb anlitade vi Limepark som teknisk partner för att hjälpa oss bygga siten. De levererade enligt plan under hela projektet och det har känts väldigt tryggt och stabilt hela vägen. Vi har utmanat dem med tekniska svårigheter och designutmaningar och de har levererat utöver förväntan. Stort TACK till Per Eriksson och Patrik Malmström som varit mina primära kontakter på Limepark! Ni är GRYMMA! Och ni som är nyfikna på resultatet är välkomna att kika in på www.apl.se .

APL Helena Berg, kommunikatör på APL

Från att vårt projekt startade med att ta fram en ny webbplats för Degerfors kommun så har Limepark hela tiden funnits där och guidat oss i rätt riktning. När vi har stött på problem så vi alltid fått snabb respons och ett väldigt trevlig bemötande. Vi kan inte vara mer nöjda med valet av leverantör och vill speciellt tacka Stefan, Karolina och Henrik på Limepark som har gett oss på Degerfors kommun många skratt och en webbplats som vi är väldigt nöjda med.

Degerfors kommun Pontus Bergentz, kommunikatör på Degerfors kommun

Limepark har levererat en modern, snygg och användarvänlig webbplats helt enligt våra önskemål. Vi har värdesatt företagets mycket trevliga och proffsiga bemötande, vilket har hjälpt oss i övergången till Sitevision! Stort tack!

Essunga kommun Christina Jonsson, informatör på Essunga kommun

Vi är glada att vi valde att samarbeta med Limepark! Med mycket kunskap och personligt engagemang har de sett till att vi är nöjda med vår nya webbplats. De kan Sitevision, skapar bra lösningar och känns trovärdiga. Rekommenderas!

Evangeliska Frikyrkan Emmanuel Ingelsten, webbansvarig på Evangeliska Frikyrkan

Det här är andra gången vi jobbar med Limepark och det har återigen fungerat riktigt bra. Projektet har flutit på enligt plan. De inblandade är på tårna och hjälper engagerat till även under och efter lanseringen. Samtidigt sätter man tydliga gränser kring vad som ingår och inte ingår. Det märks att de har gjort det här förut. Limepark har en enkelhet, krånglar inte till det i onödan. De har god kunskap om Site Vision och gör webbplatsen lätt att hantera. Och de har bra kontakt internt, så saker blir utförda som man lovat, snabbt och effektivt. Vårt samarbete har fungerat mycket bra.

Dala Vatten och Avfall AB Stina Grönberg, kommunikations­ansvarig på Dala Vatten och Avfall AB

Jag är jättenöjd med hur samarbetet med Limepark har fungerat. Det har gått att få snabb hjälp och de har stor kunskap om Sitevision. Eftersom vi inte använt Sitevision innan vi nu gjorde om vår webbplats startade vi från noll och jag har svårt att tro att vi kunde ha hittat en bättre samarbetspartner – trots att vi faktiskt inte träffats face to face en enda gång utan bara haft möten via telefon. Högsta betyg!

Grästorps kommun Cecilia Bäcklund, kommunikatör på Grästorps kommun

Äntligen har vi lanserat vår nya webbplats kumla.se. Projektet har flutit på bra och det är extra kul att lansera en sida som rent utseendemässigt inte är så kommunig. Vi är supernöjda och väldigt tacksamma över den hjälp och det stöd som vi fått av Limepark, dom har hela tiden bjudit på det där lilla extra som man som kund ofta söker. #liiitebättre helt enkelt!

Kumla kommun Karin Moberg, kommunikatör på Kumla kommun

Vi är mycket nöjda med att vi valde Limepark, en trygg leverantör som gör ett riktigt bra jobb. De är lyhörda, proffsiga och snabba och har verkligen förverkligat våra önskemål. Limepark levererar alltid i rätt tid och är ett bra stöd.

Halmstads kommun Ulrika Hällemarker, kommunikationsstrateg - inriktning digitala medier på Halmstads kommun

Ni är inte bara specialister på Sitevision - ni är även experter på att göra era kunder nöjda! Vi är enormt nöjda med all hjälp vi fått, och ni har levererat långt över förväntan, och alltid med ett leende på läpparna. Stort tack alla Limeparkare för allt arbete med nya falkoping.se! Vi är så nöjda!

Falköpings kommun Vicki Maier, kommunikatör på Falköpings kommun

Det har varit ett rent nöje att jobba ihop med Limepark! Vi har känt en stor trygghet genom projektet från början till slut. Upplever att Limepark är mycket erfarna, har stor kompetens och har mycket positiva medarbetare. De arbetar effektivt och serviceinriktat och vi fick hela tiden snabb feedback på våra frågor. Limepark kommer med förslag till förbättringar och har ett tänk när de bygger tekniken att det ska bli så lätt som möjligt för oss som administrerar webbplatsen. Vänersborgs kommun hade en kort tidsplan för att bygga om webbplatsen till responsiv design – genom stort stöd och snabb hjälp från Limepark var detta möjligt och webbplatsen lanserades i god tid innan avtalad tid.

Vänersborgs kommun Catrin Eklund, webbutvecklare på Vänersborgs kommun

Limepark har varit en fantastisk hjälp i arbetet att ta fram en ny version av vår offentliga webbplats,  www.sok.se . Hela teamet har visat ett stort engagemang och vi har verkligen känt att de har varit måna om att få till den bästa möjliga lösningen för våra besökare samtidigt som de har tagit hänsyn till att bygga en sida som är lätt för oss att administrera. Vi kan varmt rekommendera Limepark och deras trevliga medarbetare till alla som vill bygga moderna, lätthanterliga webbplatser i Sitevision.

Sveriges Olympiska Kommitté Linda Sandgren, projektledare på Sveriges Olympiska Kommitté

Vi är mycket nöjda med att vi valde Limepark, en mycket trygg leverantör som gör ett riktigt bra jobb. Lyhörda, proffsiga och snabba. Vi har byggt en helt ny webbplats där Limepark har förverkligat våra önskemål till det bättre. Ett stort tack till er!

Falköpings kommun Ulrika Svensson, informatör på Lärcenter, Falköpings kommun

Limepark har gjort ett fantastiskt arbete och hjälpt oss med mallar och formgivning till en ny modern och responsiv extern webbplats. Samarbetet har fungerat mycket bra och trots en relativt snäv tidsram har de levererat helt enligt önskemål. Deras kompetens och erfarenhet från kommunal verksamhet har varit till stor hjälp. Jag skulle inte tveka en sekund att rekommendera Limeparks tjänster!

Örkelljunga kommun Elinor Franzén, webbansvarig Örkelljunga kommun

Vi är väldigt nöjda med Limepark och hur samarbetet fortlöpt under arbetet med vår nya webbplats. Den är funktionell och har fått en ny och stilren design som följer vår grafiska profil. Resultatet har överträffat de förväntningar vi hade när projektet startade.

Keolis Björn Nord, webbkommunikatör på Keolis

Vi har tidigare samarbetat med Limepark när vi byggde kommunens nya webbplats som är både lättnavigerad och enkel att underhålla. Eftersom Limepark alltid bidragit med såväl egna erfarenheter, hög kvalitet i leveransen och ett trevligt bemötande valde vi även Limepark som samarbetspartner för design, mallar, funktioner och liknande när vi byggde ett nytt intranät i Sitevision Social Collaboration. Vi är mycket nöjda med slutresultatet!

Malung-Sälens kommun Anders Löwenberg, Kommunikationsstrateg på Malung-Sälens kommun

Limepark är en trygg och stabil leverantör som vi många gånger lutat oss tungt mot - och de håller alltid för pressen. De är proffsiga, snabba och kompetenta och levererar alltid allt man önskat och lite till. Dessutom är de supertrevliga och roliga att jobba med. Vi är så glada att vi får samarbeta med er på Limepark!

Tillväxtverket Pernilla Jansson, webmaster och projektledare på Tillväxtverket

Limepark har varit en klippa i stormen. När Jönköpings Studentkårs befintliga hemsida kraschade fyra månader innan lanseringen kändes allt otroligt tungt. Men på bara tre veckor lyckades Limepark få upp vår nya fungerande webb. Ett otroligt arbete som vi är extremt tacksamma för. Därutöver har deras support och kompetens varit ovärderlig då vi (Studentkåren) är nyinvigda i Sitevision. Tack!

Jönköpings studentkår Victor Lund, kommunikatör på Jönköpings studentkår

Samarbetet med Limepark har fungerat perfekt. Vi har nu en uppfräschad och "städad" webbplats som är responsiv och uppfyller tillgänglighetskraven. Jag har känt mig som en prioriterad kund hela vägen!

Gnosjö kommun Karin Bengtsson, informatör på Gnosjö kommun

I vår uppfräschning av webbplatsen; responsiv, ny design och delvis ny struktur, fick vi bra stöd i hela processen, kreativa lösningar, tidsplanen höll och vi är jättenöjda med leveransen, kompetensen och supporten.

Gnesta kommun Anna Sandklef, Informations- och näringslivschef på Gnesta kommun

Med Limepark som webbpartner byggde vi vår nya webbplats. De hjälpte oss att ta fram den grafiska formen och mallar i Sitevision till både intranät och extern webb. Detta gjorde de mycket snabbt och effektivt. De var lyhörda för våra synpunkter, kunniga inom området och vi ser fram mot ytterligare samarbete.

Högskolan i Halmstad Ulrika Hällemarker, webbkoordinator Högskolan i Halmstad

Stora öron, kvicka huvuden och varma hjärtan är det vi uppskattar mest hos vår webbpartner Limepark. De lyssnar uppmärksamt, levererar genomtänkta lösningar och har alltid gett oss ett trevligt bemötande.

Kommunförbundet Norrbotten Kjell-Åke Halldén, webbansvarig på Kommunförbundet Norrbotten

Med Limepark som webbpartner känner vi oss lugna och trygga. Limepark är snabba, pålitliga och lätta att samarbeta med. Vi valde att arbeta med Limepark för att de är duktiga på verktyget Sitevision och har bra idéer om hur man kan använda det. De levererar i rätt tid och är ett bra stöd.

Sundbybergs stad Eva Nordström, webbredaktör på Sundbybergs stad (kund sedan 2004)

Limepark är ett företag med stor kunskap och stort hjärta, sammanfattningsvis en riktigt bra webbpartner. Inget faller mellan stolarna och de agerar med en hög grad av ansvarstagande. Jag kan varmt rekommendera Limepark till dig som söker ny inspiration eller står i färd med att byta webbpartner.

Härnösand Energi och Miljö AB Andreas Einarsson, marknads- och informationschef på Härnösand Energi och Miljö AB (kund sedan 2004)

Limepark ger snabb support, är kunniga och dessutom trevliga. En webbpartner man alltid kan lita på.

Västernorrland Per Edin, informationschef på Länsstyrelsen i Västernorrland

Vi valde att arbeta med Limepark för att vi sett en del av vad de gjort tidigare och fick goda rekommendationer från några av deras tidigare uppdragsgivare. Med Limepark som webbpartner har vi fått ett inspirerande bollplank med stor erfarenhet av att arbeta med tillgänglighet, vilket blir allt viktigare - speciellt för oss inom offentlig verksamhet.

Nynäshamns kommun Annie Burman Skytt, webbsamordnare och kommunikatör på Nynäshamns kommun

Då Limepark redan gjort mallar till kommunens webbplats fick de förtroendet att göra det även till vår nya evenemangshall. Arbetet utfördes trots kort varsel under utlovad tid och med hög kvalité. Man upplever sig vara i trygga händer med stor kompetens och trevligt bemötande.

Falkenbergs kommun Christopher Enckell, IT-samordnare på Falkenbergs kommun

Limepark har levererat kvalitet och trygghet till vår webbprojekt. Nu har vi en stabil grund för vår externwebb att jobba vidare på.

Lidköpings kommun Christer Erngren, infomaster på Lidköpings kommun (kund sedan 2009)

Limepark står för exceptionell service, de är kompetenta, kreativa och snabba. Jag är väldigt nöjd!

Bergslagens kommunalteknik Aggi Petterson, webmaster på Bergslagens kommunalteknik

Med Limepark som samarbetspartner har vi känt att vi är trygga händer. De är trevliga, tillmötesgående och snabba. Vi är supernöjda med vår nya webbplats som nu är både snyggare och mer tillgänglig.

Jordbruksverket Ulrika Williamsson, Jordbruksverket (kund sedan 2009)

I ett tidspressat projekt har Limepark levererat på en mycket hög nivå. De har visat engagemang och tagit eget stort ansvar i projektet. De har utvecklat våra mallar och hanteringen av webbplatsen på ett mycket smart sätt. Vi är MYCKET nöjda med det jobb som gjorts för oss.

Tillväxtverket Kalevi Pitkänen, Tillväxtverket (kund sedan 2010)

Snabba, flexibla, trevliga. Levererade det vi ville ha - inte alltid det vi bad om!

Högskolan i Gävle Veronica Liljeroth, Webmaster och alumnkoordinator, Högskolan i Gävle

Att på sex veckor utveckla vår nya webbplats med en hel del nya funktioner trodde vi skulle vara nästintill omöjligt. Med Limepark som stabil leverantör av mallar, gränssnitt, utbildning och speciella proxylösningar lyckades vi. De har på ett föredömligt sätt konkretiserat vår design och gett oss snabb återkoppling på våra frågeställningar. Tack vare detta fortsätter vi samarbetet.

SBAB Fredrik Stodne, teknisk projektledare, SBAB

Vi är mycket nöjda med att vi valde Limepark som leverantör till vår nya webbplats. Alltid tillgängliga, snabba, och mycket bra förslag på tekniska lösningar och nya funktioner. Dessutom mycket trevligt bemötande!

Upplands Väsby kommun Louise Tengstrand, informatör, Upplands Väsby kommun

Vårt samarbete med Limepark har fungerat suveränt vad gäller support på vår officiella webbplats och de gjorde oss inte heller besvikna när de byggde upp vårt intranät. Snabbhet, lyhörda, professionellt bemötande, med goda idéer, bra verksamhetskompetens är egenskaper företaget besitter. Rekommenderas!!!

Forshaga kommun Mattias Göthberg, informatör, Forshaga kommun

Jag har bara positivt att säga om Limepark som utan problem levererade enligt tidplan och offert. Under projektets alla faser har dem agerat mycket professionellt och återkopplat väldigt fort. En leverantör att räkna med helt enkelt!

Särnmark Philip Nordin, marknadskoordinator, Särnmark

Att arbeta i en plattform som Sitevision är enkelt, användarvänligt och tryggt. Vårt mål var att skapa en enkel, stilren och okomplicerad webb som följer W3C standard och tillgänglighet. Att vårt mål har uppnåtts beror mycket på Limeparks lyhördhet, snabba handlingar och förståelse. Det är inte bara under utvecklingstiden av berg.se som det har varit tryggt att känna Limeparks kompetens och vilja utan att de finns där även när vi nu behöver dem för framtiden. Tack för er hjälp

Bergs kommun Conny Elf, Webbansvarig, Bergs kommun

Vi kan varmt rekommendera Limepark, inte minst då det gäller att bygga (och effektivisera!) mallar för Sitevision. Vi valde att låta Limepark vara delaktig i större delen av vårt redesignarbete, från justering av skisser till grafik- och mallbygge. Som alltid finns det lärdomar att dra av stora projekt och med en så stor och innehållsrik sajt som forskning.se är det svårt att få allt att flyta felfritt från start till mål. Men tack vare såväl tålamod som lyhördhet hos ett gäng härliga designers och utvecklare lyckades vi skapa en ny, fräsch och funktionell sajt. Tack!

Forskning.se Elin Melin, webbansvarig, Forskning.se

En trygg leverantör som gör vad man kommer överens om, ibland lite till. Fiffiga, kloka och lätta att samarbeta med, även på distans.

Naturhistoriska riksmuseet Sigrid Crafoord Dahlback, webbansvarig, Naturhistoriska riksmuseet (kund sedan 2011)

De har omvandlat våra tankar och intentioner till en användarvänlig, funktionell och mycket snygg sida som vi känner stolthet att förvalta vidare. Ett tydligt exempel på deras professionella attityd är hur de agerade när förutsättningarna förändrades under resans gång och nya tekniska lösningar kom oss till del - detta hanterade Limepark utomordentligt och visade deras flexibilitet. De har varit ett enormt stöd under produktionen, bidragit med goda råd och erfarenheter av tidigare projekt och varit ett mycket bra bollplank i diskussioner kring utvecklingen av vår webbplats. Rekommenderas varmt som partner i ett webbprojekt då de har goda kunskaper i både teknik och design. Och de håller vad de lovar!

Karlskoga kommun Gunilla Östman, webbadministratör, Karlskoga kommun

Det är ett rent nöje att jobba med Limepark! De är serviceinriktade, trevliga och mycket kunniga. Vi byggde en helt ny webbplats där Limepark både lyssnat på våra önskemål och visat nya vägar för att göra webbplatsen modern och tillgänglig.

Sollefteå kommun André E. Karlsson, Webbkoordinator, Sollefteå kommun

Utifrån vår design och analys av de funktioner som behövdes på externa webbplatsen och intranätet så gjorde Limepark ett mycket bra arbete med implementationen. Jag vet att resultatet tagits emot mycket väl både utifrån och internt i organisationen. Att som leverantör förstå och agera bollplank vid införande av ny webbplats är A och O och det skötte Limepark exemplariskt. Att samtidigt som de är flexibla ändå kunna hålla tidsaspekten är ett stort plus.

Luleå kommun Andreas Johansson, Webbansvarig, Luleå kommun

Man kan inte vara mer nöjd med en leverantör än vad vi är med Limepark. Med kunnig och engagerad personal guidar de dig lugnt och stabilt igenom den värld de kan bäst - webben. Dessutom med snabb respons och trevligt bemötande.

Falkenbergs kommun Mattias Skoog, Webbstrateg, Falkenbergs kommun

Limepark har bidragit till anpassningar av vårt intranät i allt från att tillämpa vår grafiska profil till egna lösningar som mallar för ingångssidor, anpassningar kring grupper och riktat nyhetsflöde. I detta arbete har vi som beställare fått hjälp i att tänka igenom alla delar och haft ett bra bollplank i Karolina, Tim och Henrik. Limepark har även utvecklat en speciallösning åt oss för att visa upp dokument från vårt diarieföringssystem (W3D3) i Sitevision. Tim har tålmodigt guidat oss genom det tekniska och varit en god samarbetspartner till våra egna utvecklare. Limepark har levererat en snygg lösning och vi fick det som vi önskade. Framöver kommer vi arbeta vidare med Limepark med planerade förändringar av vårt intranät och vi känner oss trygga i att det i Limeparks händer kommer bli riktigt bra.

Lunds tekniska högskola Pernilla Daws, projektledare på Lunds Tekniska Högskola

Vi strävar alltid efter att du ska bli så nöjd som möjligt och dina åsikter är viktiga för oss. Lämna gärna ett omdöme