Webbplats

Din webbplats är viktig. Och lika viktig blir den för oss.

Vi brinner för det vi gör och skapar webbplatser med hög kvalitet och branschledande tillgänglighet.

Ny webbplats

Hur går ett webbprojekt till hos oss?

Alla projekt är förstås olika då beställningen kan skilja sig och en webbplats har olika syften. Men med många likheter kan vi dra nytta av vår långa erfarenhet och hjälpa dig framåt.

Roten till allt gott

Vi baserar alla våra webbplatser på vår Grundwebb. Hög tillgänglighet, genomarbetad dokumentation och blixtsnabb start är bara några av skälen.

Inspireras av våra projekt till ditt eget

Vill du komma i kontakt med en referens hos oss?
Maila hej@limepark.se så hjälper vi dig med det.

Vanliga frågor inför ett projekt

Saknas din fråga? Välkommen att kontakta oss på hej@limepark.se så hjälper vi dig.

Vad behöver ni av mig?

För att kunna göra en tidsuppskattning på din nya webbplats behöver vi veta omfattningen på arbetet. Desto mer information vi får desto enklare blir det för oss.

Vilket syfte har den nya webbplatsen? Vilken målgrupp? Vilka problem har funnits tidigare och vad vill ni lösa nu? Vad ska den innehålla?
Har ni en grafisk profil? Egna skisser? Egna önskemål?

Skriv ned det ni kan och skicka gärna även med en länk till en webbplats/funktion ni blivit inspirerad av. Därefter kommer vi återkoppla till er och gemensamt går vi igenom underlaget och ev kompletterar det tills vi är överens om er förfrågan innan vi lämnar offert.

Hur snabbt kommer jag igång?

Med vår Snabbstart kan du komma igång med att lägga in information innan vi ens har påbörjat designprocessen.

På så sätt minimerar vi tiden mellan leverans och er lansering.

Hur arbetar ni med tillgänglighet?

Utöver stort tillgänglighetsfokus i vårt dagliga arbete samarbetar vi med ledande tillgänglighetsexperter i många projekt. Vi använder systematiska arbetssätt och robusta metoder och tar med oss nya förbättringar från varje projekt in i nästa.

Så arbetar Limepark med tillgänglighet

Jag behöver stöd i upphandlingsprocessen. Kan ni hjälpa mig?

Vi har varit med om hundratals upphandlingar och berättar gärna vad vi tycker ni som beställare bör tänka på. Vi kan naturligtvis inte säga specifikt hur ni ska genomföra er upphandling men vi bollar gärna ifall ni har generella frågor eller funderingar. Vi har även skrivit två artiklar kring detta. De har några år på nacken nu men principen är detsamma.
5 tips för dig som ska upphandla offentlig webbplats
Lägg grunden för ett lyckat Sitevision-projekt

Jag vill komma i kontakt med en referens hos er. Kan ni hjälpa mig?

Självklart. Det är viktigt för oss att du ska känna dig trygg med valet av oss som leverantör.

Maila hej@limepark.se så hjälper vi dig vidare utifrån dina önskemål.

Vilket CMS arbetar ni med?

Vi arbetar och bygger webbplatser och funktioner i verktyget Sitevision.

Sitevision är ett mycket uppskattat verktyg av användare. Det är ett lättanvänt men ändå omfattande verktyg för webbpublicering med många funktioner och möjligheter som ständigt utvecklas. Systemet är skalbart och kan anpassas för alla typer av organisationer - från det lilla företaget till riktigt stora.

Sitevision.se Länk till annan webbplats.

Ingår support?

Du är alltid välkommen att vända dig till oss när du behöver stöd, support eller rådgivning. Vi fäster stor vikt vid snabb och bra support och meddelar alltid om det tillkommer en kostnad för något vi genomför.

I varje nytt webbprojekt ingår det gratis support i en månads tid efter leverans. Man kan också teckna ett supportavtal med oss.

Gör ni integrationer med andra system?

Absolut.

Vi har integrerat information ifrån hundratals externa applikationer, såväl egenutvecklade system och system utvecklade av tredje part med hjälp av den inbyggda modulen Proxy i Sitevision.

Modulen gör det möjligt att länka in en extern webbsida eller applikation så att den blir en del av webbplatsen. Innehållet infogas i den sida som proxymodulen används på, vilket till exempel ger att den sida man länkar in kan använda den grafiska design som finns på webbplatsen för att skapa sömlösa integrationer.

Om verktyget Sitevision

Vi bygger webbplatser i verktyget Sitevision. Sitevision är ett lättanvänt men ändå omfattande verktyg för webbpublicering med många funktioner och möjligheter som ständigt utvecklas. Systemet är skalbart och kan anpassas för alla typer av organisationer - från det lilla företaget till riktigt stora.

Läs mer om Sitevision som CMS