Limepark Grundwebb

Vi baserar alla våra webbplatser på Limepark Grundwebb. Hög tillgänglighet, god prestanda, genomarbetad dokumentation och blixtsnabb start är bara några av skälen.

Gedigen, kvalitativ och genomtestad bas

Kontinuitet är receptet

Riktlinjer och lagar förändras ständigt och tekniken utvecklas. Med månatliga avstämningar och uppdateringar ser vi till att Grundwebben alltid är väl anpassad för bästa praxis i tiden.

Tillgänglighet

Kraven på tillgänglighet och nya bästa praxis uppdateras kontinuerligt. I grundwebben håller vi ständigt våra lösningar fräscha och följer med allteftersom riktlinjer och lagkrav ändras och förtydligas.

Integritet

Inga onödiga tredjepartstjänster, förberedd cookiehantering och goda råd i dokumentationen som hjälper dig ta rätt beslut.

Prestanda

En god prestanda är en självklarhet i våra leveranser. Med den tekniska utgångspunkten i grundwebben blir detta en följd av flera års samlade erfarenheter och utveckling.

Kodkvalitet och förvaltningsbarhet

Grundwebben är oerhört vältestad och kontinuerligt optimerad utifrån resultaten av dessa tester. Det är en modern och framtidssäker bas som säkerställer mycket god förvaltningsbarhet.

20 års erfarenhet ger resultat

Mer än en bra bas

Förutom att du får en ruggigt stabil webbplats så följer en massa andra fördelar med Grundwebben. Internt har vi checklistor för inställningar och anpassningar som gör oss fasligt effektiva men tack vare basen så får även ert arbete en kickstart.

Snabb uppstart

Du startar med ert innehållsarbete samma dag som Grundwebben installeras på er webbplats. På det viset ser du webbplatsen ta form samtidigt som ni jobbar med innehåll.

Dokumentation

En guide som berättar för dig hur du kommer igång och vad du bör tänka på möter dig från första inloggningen. Vi kompletterar sedan löpande så att du alltid når aktuell dokumentation av just era lösningar. Och inte att förglömma — massor av tips inför er lansering.

Kostnadseffektiv utvecklingstid

Tack vare vårt systematiska arbetssätt kan vi vidareutveckla och underhålla de webbplatser vi baserat på grundwebben väldigt kostnadseffektivt.

Speciella behov?

Grundwebben är bland annat förberedd för översättningar av webbplatsen till olika språk och för att smidigt utveckla familjewebbar (flera webbplatser i samma lösning).

Hemligheten bakom våra höga placeringar på Webperf

Hysh... här kommer hemligheten

Vi är stolta över att många av topplaceringarna i tester för webbkvalitet på Webperf.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. tillhör just våra kunders webbplatser. Detta tror vi är anledningarna:

  • Ständig optimering av Grundwebben och dess dokumentation.
  • Kontinuerligt kvalitetsarbete med tester vid leverans.
  • Engagerade kunder som fortsätter förvalta, utvärdera och optimera sin webbplats.

Vanliga frågor om Limepark Grundwebb

Saknas din fråga eller vill du ha en demo? Välkommen att kontakta oss på info@limepark.se så hjälper vi dig.

Hur köper jag Grundwebben?

Grundwebben är en självklar del i alla våra webbprojekt. Du köper med andra ord inte Grundwebben utan du köper ett webbprojekt baserat på grundwebben — bra va?!

Kan jag använda er grundwebb till vårt intranät?

Självklart! Vi kan börja från scratch med Grundwebben som bas, eller så kan du använda Limeparks Intranätpaket

Vi vill använda Sitevisions standardfunktionalitet och standardmoduler — hur går det ihop med er grundwebb?

Det går toppen och är helt vår åsikt också. Vår grundsyn är att vi alltid använder standardfunktionalitet där den är tillräckligt bra funktionellt och tillgänglighetsmässigt. Med grundwebben adderar vi helt enkelt istället.

Vi har arbetat med Sitevision, och enbart Sitevision, sedan verktygets start vilket gör att vi kan det utan och innan. Därför tar vi inga genvägar och skriver självklart inte över Sitevisions inställningsmöjligheter. Där vi däremot vet att det finns stora förbättringsmöjligheter eller vinster att göra ur ett tillgänglighetsperspektiv har vi utvecklat egna lösningar som går i linje med hur Sitevision som verktyg fungerar.

Kan vi uppdatera vår grundwebb?

I varje webbplatsprojekt utgår vi alltid ifrån den senaste versionen med de senaste uppdateringarna. För de kunder som önskar erbjuder vi kontinuerlig uppdatering med de senaste lösningarna. Detta kan göras årsvis eller oftare.