Referenser

Vi tycker om att berätta vad vi gjort. Men det bästa är när våra kunder delar med sig av sina erfarenheter av oss. Då får alla en verklig bild hur vi är som leverantör.

Kundcase

Våra kunder

Vi tycker om våra kunder och är väldigt glada över att få jobba med så många olika uppdragsgivare över hela landet. Från Haparanda i norr till Malmö i söder.

Sveriges kommuner och landstings logotyp
SVT:s logotyp
Halmstad kommuns logotyp

Omdömen

Kunder om oss

Vad tycker våra kunder egentligen? Bakom varje omdöme finns en personlig upplevelse.

Limepark förstod våra önskemål och har levererat på en hög professionell nivå med en grafisk känsla som är väldigt viktig för våra produkter.

Folkpool Linda Hamrén, digital marknadsföringsansvarig på Folkpool

Limepark har som en av få webbyråer inte bara kompetens, erfarenhet och expertis, de är dessutom väl insatta i offentlig webb och i Sitevision som plattform. Det gör att vi som offentlig myndighet kan känna oss helt trygga i att de levererar utefter de förutsättningar vi som offentlig myndighet har att rätta oss efter. Limepark är dessutom duktiga på dialog och kommunikation, det gör att vi som beställare hela tiden känner oss informerade och involverade. Limepark levererar det som de lovar och mer, vi är så nöjda med vårt samarbete.

Mariestads kommun Pia Stenström, webbansvarig kommunikatör på Mariestads Kommun

Jag kom in sent i projektet med Estrad Norrs nya hemsida och upplevde en stor förståelse och tålamod när jag skulle sätta mig in i allt. Supporten från min kontakt Karolina har varit mycket pedagogisk och bra. Och sidan blev superfin.

Estrad Norr Nicklas Lindahl, vik. kommunikatör på Estrad norr

Nyligen utförda lösningar

 • 2019-10-21

  Falu Energi & Vattens nya webbplats använder vår app för öppettider

 • 2019-10-10

  Förbättringar av tillgänglighet till Ronneby kommun

 • 2019-10-01

  Erik Dahlbergsgymnasiet lanserar

 • 2019-09-25

  Gymnasieval i Jönköpings kommun lanserar