Essunga kommun tar steget in i Sitevision

2017-09-15

Essunga kommun beslutade att byta CMS till Sitevision och Limepark fick uppdraget att bygga deras nya webbplats.

  • Design
  • Mallbygge
  • Utveckling
  • Projektledning

I början av projektet levererade vi vårt paket Snabbstart, så att Essunga kommun direkt kunde påbörja arbetet med att flytta över all information till Sitevision. De hade själva en ganska tydlig idé om hur de ville att webbplatsen skulle se ut och vilka genvägar de ville visa på startsidan. Utifrån deras önskemål tog vi fram en design med tillhörande ikoner som förverkligade deras vision.

- Limepark har levererat en modern, snygg och användarvänlig webbplats helt enligt våra önskemål. Vi har värdesatt företagets mycket trevliga och proffsiga bemötande, vilket har hjälpt oss i övergången till Sitevision! Stort tack!

Christina Jonsson, informatör Essunga kommun 

Startsida

Ingångssidorna är rena och visar tydligt de undersidor som finns under respektive huvudområde. Länkarna på ingångssidorna administreras helt med metadata genom att peka ut vilka undersidor som ska visas på sidan, antingen som genväg, inramad eller som rubrik. På detta sätt blir sidorna lättare att administrera och underhålla.

Webbplatsen är naturligtvis responsiv, följer riktlinjerna kring tillgänglighet och har full pott - 100 poäng - på sajtkollen.se, en tjänst som analyserar prestandan på en webbplats.

Besök gärna Essungas webbplats - www.essunga.se Länk till annan webbplats. 

Artikeln är skriven av: Stefan Sjögren Projektledare stefan@limepark.se

Vill du komma i kontakt med en referens?