Örkelljunga kommun byter till SiteVision

- Limepark har hjälpt oss med formgivning och mallar till en ny, modern och responsiv SiteVision-webbplats. Deras kompetens och erfarenhet från kommunal verksamhet har varit till stor hjälp, säger Elinor Franzén, webbredaktör på Örkelljunga kommun.

Örkelljunga hade innan nylanseringen en webbplats byggd i en tidig och inte särskilt användarvänlig version av ett CMS-system. Funktionaliteten var väldigt begränsad och även möjligheterna att på ett enkelt sätt lägga till nya funktioner. Kommunen stod vid vägs ände med den befintliga webblösningen och valde mellan att uppgradera sitt befintliga CMS till en modernare version eller helt byta CMS och webbleverantör. Valet föll alltså på att låta oss på Limepark bygga helt nytt i SiteVision.

- Målet har varit att skapa en ny modern webbplats där användarvänlighet och tillgänglighet står i fokus, fortsäter Elinor. Att få till en responsiv webb där det är lätt att hitta och med en betydligt förbättrad sökfunktion.

Limeparks kompetens och erfarenhet från kommunal verksamhet har varit till stor hjälp.

Ett annat mål var att skapa ytor för att visuellt lyfta fram det som kommunen har att erbjuda i form av naturskön miljö, strandnära boende, vandring, paddling och ett bra läge för företagsetablering.

- Nu har vi fått en webbplats som känns väldigt modern och visuellt tilltalande. Den är responsiv, uppfyller tillgänglighetskraven och med en logisk struktur som utgår från medborgaren. Sökbarheten är förbättrad och vi har satsat på tydlig kontaktinfo till våra olika verksamheter. Med SiteVision som CMS har vi dessutom nått en helt ny nivå av användarvänlighet. Verktyget är flexibelt, innehåller rätt funktionalitet och det är framför allt enkelt att lägga till nya funktioner.Vi är supernöjda med vår nya sida och hoppas självklart även att våra besökare ska trivas och enkelt och snabbt sätt hitta den info de eftersöker.

Vi på Limepark hälsar Örkelljunga varmt välkomna in i SiteVisionfamiljen och tackar för en ny trevlig bekantskap. Den nya webbplatsen hittas på www.orkelljunga.se.

Jönköping

Jönköping

Limepark AB

Gjuterigatan 9
553 18 Jönköping
Vägbeskrivning

SÖDERTÄLJE

SÖDERTÄLJE

Limepark AB

Kronstrandsgatan 1
151 36 Södertälje
Vägbeskrivning

Timrå

Timrå

Limepark AB

C/o Söråkers folkets hus
Folketshusvägen 10
Box 44
860 35 Söråker
Vägbeskrivning

Örebro

Örebro

Limepark AB

Kansligatan 1
703 61 Örebro
Vägbeskrivning

Örnsköldsvik

Örnsköldsvik

Limepark AB

Magasinsallén 2
891 31 Örnsköldsvik
Vägbeskrivning

*

I supporten:
Evylyn
AAA - Högsta kreditvärdighet