Förbättra din tillgänglighet

Med stor erfarenhet av tillgänglighet erbjuder vi ett mycket prisvärt paket för dig som vill åstadkomma en hög grundtillgänglighet på din befintliga webbplats i Sitevision.

Hur går det till?

Vi erbjuder en kostnadsfri granskning

Vi inleder med att genomföra en kostnadsfri granskning av din webbplats med ett antal verktyg och manuella kontroller. Vi utför bland annat en kvalitetskontroll i samarbete med Siteimprove som är en branschledande leverantör av systematiska kvalitetstester för webbplatser.

Vi lämnar fast pris

Efter vår granskning sammanställer vi de tillgänglighetsförbättringar vi rekommenderar i prioritetsordning, tidsuppskattar dessa och lämnar ett fast pris för åtgärd.

Paketet säkerställer en god grundtillgänglighet men ska inte jämföras med en fullskalig tillgänglighetsgranskning där varje sida kontrolleras och användartestas.

Har du redan en tillgänglighetsrapport?

Vi utför även åtgärder i Sitevision baserade på DIGG:s rapporter och andra experters granskningar. Vi analyserar deras rapport, kompletterar med egna förslag och rekommendationer vid behov, och prisuppskattar dessa.

Vi rekommenderar även att ni kollar hur er webbplats klarar sig i kvalitetstesterna på webperf.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Kontakta oss för en prisuppskattningÖnskar du en kostnadsfri granskning? * (obligatorisk)
Önskar du en kostnadsfri granskning?