Ramavtal med Tillväxtverket och Halmstads kommun

Vädret har inte varit det bästa men vi på Limepark är ändå nöjda med sommaren. Både Tillväxtverket och Halmstads kommun valde oss som leverantör i sina upphandlingar av webbleverantör i SiteVision.

- Vi är väldigt glada över det här. Vi har varit ramavtalsleverantör till Tillväxtverket i fyra år nu och det känns meriterande att de även i den nya upphandlingen tyckte att vårt anbud var det mest fördelaktiga, säger Johan Dahlqvist, delägare på Limepark.

- Vi har gjort några mindre jobb år Halmstads kommun tidigare och nu får vi möjlighet att lära känna dem ännu bättre och även bekanta oss med några av deras kommunala bolag.

Noterbart är att både Tillväxtverket och Halmstads kommun rankade Limeparks kompetens/arbetsprover/referenser högst bland anbuden.

- Vi har inte den lägsta timtaxan men vi levererar hög kvalitet varje timme. Det känns alltid bra när kompetens och erfarenhet finns med som en faktor i de här sammanhangen, avslutar Johan.

I början av sommaren levererade vi på Limepark nya oringen.se och i höst sjösätter en annan stor och folklig idrottsorganisation en SiteVisionwebb utvecklad av oss. Håll utkik!

Jönköping

Jönköping

Limepark AB

Gjuterigatan 9
553 18 Jönköping
Vägbeskrivning

SÖDERTÄLJE

SÖDERTÄLJE

Limepark AB

Kronstrandsgatan 1
151 36 Södertälje
Vägbeskrivning

Timrå

Timrå

Limepark AB

C/o Söråkers folkets hus
Folketshusvägen 10
Box 44
860 35 Söråker
Vägbeskrivning

Örebro

Örebro

Limepark AB

Kansligatan 1
703 61 Örebro
Vägbeskrivning

Örnsköldsvik

Örnsköldsvik

Limepark AB

Magasinsallén 2
891 31 Örnsköldsvik
Vägbeskrivning

*

I supporten:
Evylyn
AAA - Högsta kreditvärdighet