Anna: Vårt stjärnskott i supporten

2024-03-07
Vår nya medarbetare Anna

Tiden innan Limepark

Vårt nya stjärnskott i supporten, Anna, tog sin examen som webbutvecklare 2023. Hon valde modigt att byta karriär för att följa det som verkligen intresserade henne. Från början var hon inriktad på front-end, men fann sin passion inom fullstack och backend-utveckling. Hennes tidigare erfarenhet av kundkontakt från olika branscher har visat sig ovärderlig i sin nuvarande roll som supportansvarig.

Arbetsglädje och positiva aspekter

Anna trivs bäst när hon får utmanas i problemlösning. Det är även de små förändringarna som kan göra stor skillnad, och Anna älskar att vara en del av den processen i supporten. Hon betonar vikten av att se problem från olika vinklar och glädjen av att göra kunder nöjda genom att bidra med sin kunskap.

För Anna är arbetet på Limepark både lärorikt och utmanande, perfekt för en junior. Med snabb inlärningsförmåga har hon bemästrat Sitevision och dess många funktioner vilket har gjort henne kompetent på att lösa riktigt komplexa problem och producera smarta lösningar.

Arbetsmiljö på Limepark

Anna beskriver arbetsklimatet på Limepark som familjärt och präglat av naturliga relationer. Hierarkin är knappt märkbar, och hon uppskattar att hon har möjlighet att vara med och forma arbetsplatsen. Möjligheten att arbeta på distans fungerar smidigt, vilket bidrar till den positiva atmosfären.

Livet utanför jobbet

När Anna inte arbetar ägnar hon sig åt sina passioner. Resande är en favorit, och hon ser fram emot att fira sin 30-årsdag i Paris. För att förbättra sina kunskaper inom franska och utforska olika kulturer är resande en viktig del av hennes liv. I Örebro där hon för närvarande bor, njuter Anna av det breda utbudet av restauranger, något som hon saknade från sin hemstad Eskilstuna.

Anna är inte bara en kompetent utvecklare utan också en engagerad och mångsidig individ som bidrar till mångfalden och den positiva energin på Limepark. Vi ser fram emot att fortsätta följa hennes framgångsrika karriär och äventyr utanför arbetsplatsen.

Artikeln är skriven av: Henrik Lennartsson Design director henrik@limepark.se