Möt oss på Sitevision­dagarna

2021-10-18

Under tisdag och onsdag denna vecka går årets självklara höjdpunkt i branschen av stapeln - Sitevisiondagarna i Örebro, som även i år sker digitalt. Två dagar fullspäckade med nyheter och inspiration, erfarenhetsutbyten och tekniknörderi och inte minst mingel och skratt. I år satsar vi hårt på demos av några av våra moduler. Här kommer information om vad mer du inte får missa i vår monter under dagarna.

Demos av våra hetaste Sitevisionmoduler

  • Kollagemeny (lanseras under Sitevisiondagarna)
  • Tidslinje
  • Återkoppling
  • Öppettider
  • Quiz

  Lansering av vår nya tjänst Limepark Webboptimering

  I samarbete med Siteimprove har vi nu glädjen att erbjuda våra kunder en avskalad variant av deras funktionalitet för kvalitetstester i ett paket som vi kallar för Limepark Webboptimering.

  Hjälp oss att hitta Annika!

  Vi vill bli bättre på att hjälpa dig som arbetar med Sitevision. För att göra det vill vi veta lite mer om er och era prioriteringar. Genom era svar hoppas vi kunna få fram typpersoner som vi kan anpassa vårt framtida arbete efter. Kanske en Annika (eller en Alex, Soran, Ylva...). Fyll i vår helt anonyma enkät och ta chansen att vinna tre kilo godis till fredagsmyset. Tar ca 5 minuter och vi lottar fram tre stycken vinnare.

  Träffa oss

  Mellan våra demos finns tid att ställa frågor, berätta om problem och utmaningar ni står inför eller helt enkelt bara säga hej och lära känna oss lite grann. Frågor kan ställas både i vår publika monter eller i en privat konversation.

  Varmt välkommna!

  Artikeln är skriven av: Ida Dahlén Kommunikatör och webbutvecklare ida@limepark.se