Digitala Sitevisiondagar med besöksrekord

2020-10-22

Årets Sitevisiondagar är över. Ett i år digitalt event som trots detta återigen slog besöksrekord. Vi upplevde ett stort intresse för nya moduler vilket är extra roligt och vi har därför förlängt vårt mässerbjudande med 30 procent rabatt på modulen Öppettider.

Sitevisiondagen fylldes av föreläsningar online och gav även möjlighet att besöka de traditionella montrarna i olika expoytor med chat och videosamtal. Att ersätta fysiska möten med digitala är förstås inte samma sak, men det var ändå en härlig känsla att återse många kära ansikten.

Foto av Per

I år delades utmärkelsen Most Valuable Professional ut för första gången. Titeln går till en eller flera personer som har mycket god kunskap om Sitevisions plattform, som engagerar sig i kundernas projekt och som bidrar till att fler upptäcker Sitevision. I år gick utmärkelsen bland annat till vår utvecklare Per Eriksson med motiveringen:

Per är en omtyckt person och skicklig utvecklare som har bidragit med spetskompetens kring Sitevision sedan start. Han maximerar alltid värdet för kunden vilket inte minst syns i de höga talen för kundnöjdhet som Limepark får år efter år i Sitevisions NKI.

Tabell som visar öppettider utifrån veckodagar

Vår projektledare och lösningsarkitekt Björn Alexandersson höll ett föredrag om hur man skapar bra service på sin webbplats. Han visade bland annat vår modul Öppettider och hur man på ett framgångsrikt sätt kan presentera öppettider för sina besökare.

Just nu har vi ett mässerbjudande på modulen där vi erbjuder 30 procent rabatt. Erbjudandet gällde initalt intresseanmälningar gjorda under den här veckan men är förlängt oktober ut.

Läs mer om vår modul Öppettider

Tabell som visar öppettider utifrån veckodagar

I vår digitala monter rullade vi olika demos för den nyfikne under dagen och gjorde vårt yttersta för att göra besöket hos oss så meningsfullt och intressant som möjligt. Vi upplevde ett stort intresse för nya moduler så tveka inte att kika in och inspireras av våra funktioner och moduler. Önskar du en personlig demo är du självklart välkommen att kontakta oss.

Tack för i år!

Artikeln är skriven av: Karolina Munck Projektledare och webbutvecklare karolina@limepark.se