Kostnadsfri kriswebb till Sveriges kommuner

2020-03-25

I samband med covid-19 är belastningen på webbplatser extra hård samtidigt som det är viktigare än någonsin att information når ut. Därför sträcker vi ut en hand och erbjuder en helt kostnadsfri kriswebb under 2020 till alla Sveriges kommuner.

Kriswebben driftas i Sitevisions säkra och stabila molntjänst Sitevision Cloud. Limepark har stått för projektledning och produktion av webbplatsen som är optimerad för kriskommunikation och redo att fyllas med innehåll.

Driftas er webbplats redan i Sitevision Cloud eller använder ni ett annat CMS idag? Det spelar ingen roll. Sitevision och Limepark ger bort kriswebben helt kostnadsfritt och helt utan förbindelser. Sitevision erbjuder även en kostnadsfri onlineutbildning anpassad efter kriswebben.

Anmäl ditt intresse för en kriswebb Länk till annan webbplats.

Tack

I framtagandet av kriswebben har experter bidragit med värdefull specialistkunskap. Vi vill tillsammans med Sitevision rikta ett stort tack till Peter AntoniusWhitespace AB, Marcus ÖsterbergWebperf.se och Hampus SethforsAxess Lab. Stort tack för gott samarbete!

Artikeln är skriven av: Karolina Munck Projektledare och webbutvecklare karolina@limepark.se