Essunga kommun tar steget in i Sitevision

Essunga kommun beslutade att byta CMS till Sitevision och Limepark fick uppdraget att bygga deras nya webbplats.

I början av projektet levererade vi vårt paket Snabbstart, så att Essunga kommun direkt kunde påbörja arbetet med att flytta över all information till Sitevision. De hade själva en ganska tydlig idé om hur de ville att webbplatsen skulle se ut och vilka genvägar de ville visa på startsidan. Utifrån deras önskemål tog vi fram en design med tillhörande ikoner som förverkligade deras vision.

- Limepark har levererat en modern, snygg och användarvänlig webbplats helt enligt våra önskemål. Vi har värdesatt företagets mycket trevliga och proffsiga bemötande, vilket har hjälpt oss i övergången till Sitevision! Stort tack!

Christina Jonsson, informatör Essunga kommun 

Ingångssidorna är rena och visar tydligt de undersidor som finns under respektive huvudområde. Länkarna på ingångssidorna administeras helt med metadata genom att peka ut vilka undersidor som ska visas på sidan, antingen som genväg, inramad eller som rubrik. På detta sätt blir sidorna lättare att administrera och underhålla.

Webbplatsen är naturligtvis responsiv, följer riktlinjerna kring tillgänglighet och har full pott - 100 poäng - på sajtkollen.se, en tjänst som analyserar prestandan på en webbplats.

Besök gärna Essungas webbplats - www.essunga.se 

Jönköping

Jönköping

Limepark AB

Gjuterigatan 9
553 18 Jönköping
Vägbeskrivning

Stockholm

Stockholm

Limepark AB

Gotlandsgatan 46
116 65 Stockholm
Vägbeskrivning

Timrå

Timrå

Limepark AB

Folketshusvägen 10
860 35 Söråker
Vägbeskrivning

Örebro

Örebro

Limepark AB

Kansligatan 1
703 61 Örebro
Vägbeskrivning

Örnsköldsvik

Örnsköldsvik

Limepark AB

Magasinsallén 2
891 31 Örnsköldsvik
Vägbeskrivning

*

I supporten:
Evylyn
AAA - Högsta kreditvärdighet