Vi söker en

Vass Sitevision-utvecklare till Jönköping eller Örebro!

Nu söker vi dig som har jobbat med utveckling i Sitevision några år och vill fortsätta din utvecklingsresa tillsammans med oss. Hos oss jobbar flera av de mest erfarna Sitevision-rävarna och vi erbjuder branschens kanske bästa förmåner.

Vi tror att du är

  • en hyvens prick!
  • driftig och lösningsorienterad
  • strukturerad
  • nyfiken på att lära dig nya saker

Utveckla hos oss

Vi letar först och främst efter dig som har utvecklat i Sitevision några år och har en lite längre bakgrund som utvecklare.

Vi är helt specialiserade på Sitevision och hos oss kommer du bland annat få:

  • Utveckla WebApps
  • Anpassa Sitevisions grundfunktioner
  • Arbeta med integrationer

Plus i kanten är:

  • Kunskap om tillgänglighet
  • God allmänkunskap om webben

Stationering

Vi söker i första hand utvecklare till vårt Jönköpings- eller Örebrokontor. Andra orter kan diskuteras.

Våra kunder

Vi arbetar till stor del mot offentlig sektor (ett antal myndigheter, kommuner och kommunala bolag) men har också några stora privata uppdragsgivare. Vi har precis fått förnyat förtroende från några av våra största kunder och har en positiv utveckling.

Limepark som arbetsplats

Vi har sedan starten 2001 varit en arbetsplats som värnar om delaktighet och gemenskap. Vi sitter utspridda på en handfull orter och erbjuder hybridarbete. Du kommer få finfina kollegor som tar hand om dig och hjälper när det behövs.

Och sist men inte minst så har vi branschens kanske bästa förmånspaket som bland annat inkluderar generöst tilltagen semester, halvdagar, fina pensionsvillkor och möjlighet till kortare arbetsdagar.

Vi strävar efter att vara en omtänksam och stimulerande arbetsplats som erbjuder en bra balans mellan jobb och privatliv.

Nästa steg!

Nu vet du lite mer om oss och som du kanske förstått är vi väldigt nyfikna på dig. Berätta lite om dig själv, din tekniska kompetens och dina erfarenheter och maila till per@limepark.se så återkommer vi.

Plus i kanten är om du kan skicka med länkar till Sitevision-projekt du medverkat i med information om vad du gjort - vi tittar även gärna på egna utvecklingsprojekt utanför Sitevision om det finns.

Välkommen in med din ansökan!