Siteimprove-modul

Vår Siteimprove-modul för Sitevision är gratis och ger dig möjligheten att se tillgänglighetsfel på webbplatsen direkt i Sitevisions redigeringsläge.

Tillsammans med Siteimprove har vi tagit fram en modul som ger dig möjlighet att se tillgänglighetsfel på din webbplats direkt i Sitevisions redigeringsläge.

Modulen gör dig i redigeringsläget uppmärksam om det finns tillgänglighetsproblem på den sida du står på. Via modulen kan du få detaljerad information och gå direkt in i Siteimproves gränssnitt för att få större rapporter och en närmare granskning på vad det är som behöver åtgärdas.

För att kunna använda modulen behövs ett abonnemang på Siteimprove och en Sitevision-licens.

Fyll i formuläret nedan så får du ett mail med nedladdningslänk där du hittar en zip-fil med allt du behöver för att installera modulen.

För att kunna använda modulen behöver man vara kund hos Siteimprove. Gör en intresseanmälan via oss.

Jag vill beställa Siteimprove-modulen

* obligatoriskt fält

För att vi ska kunna skicka dig information om hur du installerar och sätter upp modulen behöver vi ditt godkännande:

Du kan när som helst avsluta din prenumeration genom att klicka på länken längst ner i mailen du får ifrån oss. För mer information om vår personuppgiftspolicy, se limepark.se/dataskydd.

Vi använder Mailchimp som marknadsföringsplattform. Genom att klicka "Beställ modulen" nedan godkänner du att din information skickas via Mailchimp för behandling. Läs mer om Mailchimp's personuppgiftspolicy här.

Mer information