Flippy

Låt besökarna välja skärmorientering utifrån deras egna behov. Modulen Flippy lägger till en knapp som gör att besökaren kan vrida och vända på din webbplats i alla fyra riktningar. Vi på Limepark har placerat vår Flippy-knapp i nedre vänstra hörnet - prova att Flippa redan nu!

I modulen finner du inställningar såsom knapptext, position och utseende. Du har även möjlighet att välja hur rotationen ska gå till när man aktiverar funktionen. Exempelvis om du vill rotera slumpmässigt.

Flippy är perfekt för tillfällen som:

  • När du ligger ner i sängen och vill ha skärmen i rätt orientering för läsande.
  • När du redan har allt och behöver lite till.
  • Och hundratals andra bra användningsområden.

"Sen vi skaffade denna funktion har vi aldrig behövt använda inställningarna i telefonen."
– Nisse Gunnarsson

"I'd be lost without Flippy. After using Flippy my business skyrocketed! If you aren't sure, always go for Flippy."
– Roxy P.

Installation

  1. Ladda ner WebApp-filen samt tilläggscertifikatet nedan.
  2. Lägg till tilläggscertifikatet på webbplatsen. Dokumentation finns på SiteVision:s hjälpwebb på sidan Panelen Tilläggscertifikat Länk till annan webbplats..
  3. Installera sedan WebApp:en på webbplatsen. Dokumentation finns på SiteVision:s hjälpwebb på sidan WebApp Länk till annan webbplats..

Kostnad

Nu undrar du förmodligen vad den här magiska WebAppen kan kosta. Det här är vårt påskägg till dig och är således helt gratis att använda i all tid framöver.

Fortsättning

Visar sig intresset vara stort är vi öppna för att ta fram en syskonapp som låter rotationen följa minutvisaren. För dig som vill "flippa ur".