Siteimprove-modul

Vår Siteimprove-modul för SiteVision är gratis och ger dig möjligheten att se tillgänglighetsfel på webbplatsen direkt i SiteVisions redigeringsläge.

Tillsammans med Siteimprove har vi tagit fram en modul som ger dig möjlighet att se tillgänglighetsfel på din webbplats direkt i SiteVisions redigeringsläge.

Modulen gör dig i redigeringsläget uppmärksam om det finns tillgänglighetsproblem på den sida du står på. Via modulen kan du få detaljerad information och gå direkt in i Siteimproves gränssnitt för att få större rapporter och en närmare granskning på vad det är som behöver åtgärdas.

Användningsområden

  • Se tillgänglighetsfel på din webbplats direkt i SiteVisions redigeringsgränssnitt

För att kunna använda modulen behövs ett abonnemang på Siteimprove och en SiteVision-licens.

Fyll i formuläret nedan så får du ett mail med nedladdningslänk där du hittar en zip-fil med allt du behöver för att installera modulen.

För att kunna använda modulen behöver man vara kund hos Siteimprove. Gör en intresseanmälan via oss.

Jag vill beställa Siteimprove-modulen

* obligatoriskt fält

För att vi ska kunna skicka dig information om hur du installerar och sätter upp modulen behöver vi ditt godkännande:

Du kan när som helst avsluta din prenumeration genom att klicka på länken längst ner i mailen du får ifrån oss. För mer information om vår personuppgiftspolicy, se limepark.se/dataskydd.

Vi använder Mailchimp som marknadsföringsplattform. Genom att klicka "Beställ modulen" nedan godkänner du att din information skickas via Mailchimp för behandling. Läs mer om Mailchimp's personuppgiftspolicy här.

Mer information