Två nya lanseringar

2024-04-26

Vi är glada att meddela att vi nyligen lanserat en ny webbplats för EU-fonder Länk till annan webbplats. samt en ny startsida för Tillväxtanalys Länk till annan webbplats..

Tillväxtanalys nya webbplats

Tillväxtanalys Länk till annan webbplats. är en myndighet som studerar politikens effekter för näringslivets utveckling. Deras uppdrag är att ta fram kunskap för tillväxtpolitiken. En stor del av webbplatsen är byggd av annan leverantör och som ny webbpartner till Tillväxtanalys kommer vi successivt hjälpa dem med vidareutveckling. En ny startsida var första steget.

Eu fonders nya webbplats

EU-fonder Länk till annan webbplats. hittar investerare en omfattande översikt över olika fondalternativ inom Europeiska unionen. Webbplatsen erbjuder användarvänlig navigering och detaljerad information om olika fonder, vilket gör det enkelt för investerare att hitta och jämföra alternativ som passar deras behov och mål.

Vi är stolta över att ha fått förtroendet att utveckla och lansera dessa webbplatser, och vi ser fram emot att fortsätta leverera kvalitativa digitala lösningar för våra kunder.

Besök Tillväxtanalys Länk till annan webbplats. och EUfonder Länk till annan webbplats. idag för att utforska deras erbjudanden och uppleva vårt arbete i aktion!

Har du frågor eller behöver hjälp med din egen webbplats? Tveka inte att kontakta oss för en personlig diskussion om dina behov och mål. Vi är här för att hjälpa till att förverkliga dina digitala visioner.

Artikeln är skriven av: Henrik Lennartsson Design director henrik@limepark.se