Nya moduler

2020-10-29

Vi har flera moduler som kan underlätta i ditt arbete. Har du missat de senaste? Vi kikar lite närmare på Kunskapsbank, Mina ansvarssidor och Filsök med filtrering.

Visst är det smidigt att skapa en sida i Sitevision och välja en modul som med några enkla inställningar kan underlätta ens arbete? När inte standardmodulerna lämpar sig kan vi alltid utveckla egna. Nedan följer tre färska moduler av oss.

Kunskapsbank

Med vår modul Kunskapsbank kan du presentera vanliga frågor och svar på ett strukturerat sätt. Frågorna delas in i huvud- och underkategorier och kan även filtreras fram med en fritextsökning på hela innehållet.

Boka gärna en demo av Kunskapsbank Länk till annan webbplats. eller be om en prisuppskattning av Kunskapsbank Länk till annan webbplats..

Mina ansvarssidor

Modulen Mina ansvarssidor listar de sidor man som redaktör är ansvarig för och de sidor man kanske bör se över då ett visst antal dagar har passerat sedan publicering.

Boka gärna en demo av Mina ansvarssidor Länk till annan webbplats. av modulen eller be om en prisuppskattning av Mina ansvarssidor Länk till annan webbplats..

Filsök med filtrering

Under SiteVisiondagarna var Filsök med filtrering en av de moduler vi visade för besökare i vår digitala monter. En färdig lösning som ger besökaren ett enkelt sätt att hitta protokoll, styrdokument, publikationer eller andra typer av filer på din webbplats. Med full frihet över vilka mappar som ska ingå, vilka filter som ska kunna användas etc. kan du dessutom använda samma modul på olika ställen med olika syften.

Boka gärna en demo av Filsök med filtrering Länk till annan webbplats. eller be om en prisuppskattning av Filsök med filtrering Länk till annan webbplats..

Artikeln är skriven av: Karolina Munck Projektledare och webbutvecklare karolina@limepark.se