Limepark har nöjdast kunder

2020-05-15

När Sitevisions kunder betygsatte sina partners i Sitevisions årliga NKI-enkät (Nöjd-Kund-Index) fick Limepark bäst betyg.

Sitevision gör varje år en stor undersökning bland sina kunder för att se hur nöjda de är med produkten. En undersökning som brukar vara glädjande läsning då Sitevisions kunder generellt sett är väldigt nöjda, år efter år.

En del av undersökningen mäter hur nöjda kunderna är med Sitevisions partners och där får Limepark högst betyg av samtliga partners.

Vi på Limepark är väldigt glada och stolta över detta eftersom nöjda kunder är vårt allra största fokus. Vi är ödmjuka inför det faktum att kundnöjdhet är något man behöver jobba hårt för att bibehålla, det här resultatet sporrar oss ytterligare att satsa ännu hårdare inom detta område och att göra ännu mer för våra kunder.

– Limepark håller sina löften och levererar hög kvalitet. De är vår äldsta partner och vi har sett det från dag ett, inte minst i våra nöjdkundundersökningar, säger Erik Stenman, försäljningschef på Sitevision.

Artikeln är skriven av: Per Eriksson Utvecklare per@limepark.se