Gratismodul för krismeddelanden

2020-03-19

Med anledning av Coronaviruset får vi många förfrågningar efter lösningar gällande att visa krismeddelanden i Sitevision. I kristider vill vi hjälpa till så gott vi kan och vi har därför utvecklat en modul för krismeddelanden som vi ger bort gratis till alla organisationer som önskar under krisen.

Vi har även tagit ett internt beslut om att prioritera kunder som vill ha hjälp med krisinformation framför projekt som inte är akuta.

Modulen Viktigt meddelande fungerar som så att den enkelt kan placeras i grundmallen på webbplatsen där man sedan kan välja en sida som meddelandet hämtar rubrik ifrån och länkar till. Meddelandet visas då på alla sidor som är baserade på mallen. Modulen har även stöd för att automatiskt hämta meddelandet från ett arkiv, eller baserat på ett metadatavärde som ställs in på den sida ni vill lyfta.

Genom knappen "Nedladdning av modulen" nedan kan ni hämta hem en ZIP-fil med modulen. Denna ZIP-fil innehåller dels certifikatet som ni behöver installera, men även ytterligare en ZIP-fil med själva modulen.

På hjälpsidan kan man ställa frågor om modulen och vi kommer kontinuerligt hålla sidan uppdaterad med eventuella förtydliganden och uppdateringar.

Nedladdning av modulen Viktigt meddelande Zip, 85.5 kB.

Hjälpsida

Artikeln är skriven av: Johan Dahlqvist Projektledare och webbutvecklare johan@limepark.se