Limepark har växt - Välkommen (i efterskott) Ida och Tim!

2019-01-09

Vi är väldigt glada att under hösten fått utöka Limepark-familjen med två mycket kompetenta (och trevliga) personer. Här nedan följer en liten presentation av dem båda.

Kort om Ida

Ida började som mallbyggare hos oss i augusti och kommer även komplettera designavdelningen här på Limepark. Hon kommer senast från Netmine där hon har jobbat användarfokuserat med design och utveckling av såväl appar som externa webbplatser och intranät. Lediga timmar spelar Ida gärna beachvolley, hänger med dottern Doris eller designar träleksaker ihop med sin man.

Kort om Tim

Tim börjar på Limepark efter att de senaste sex åren jobbat som utvecklare på Strateg, och han är killen som värderar struktur högt och alltid har användaren i fokus. Med ett stort antal skriptlösningar och integrationer i ryggen så känns Sitevision som hemma, och han går igång lite extra på att få klura ut schyssta lösningar på komplexa problem.

Utöver hans teknikintresse spelar han gärna musik eller utforskar nya världsdelar på resande fot.

Tack vare dessa förstärkningar så kommer våra kunder nu kunna få ännu bättre och snabbare hjälp med utveckling, design och support på sina hemsidor och intranät.

Vi hälsar båda två hjärtligt välkomna som Limeparkare!

Artikeln är skriven av:
Limepark