Vi välkomnar Evylyn som Limeparkare

2018-05-21

Under april förstärktes Limepark ytterligare då Evylyn Pettersson anslöt till Örebrokontoret. Evylyn kommer främst ha huvudansvaret för vår support men kommer även jobba med mallbygge och projektledning.

För att ni ska få lära känna Evylyn lite bättre så får hon själv presentera sig lite kort här:

Jag är 27 år gammal, sportintresserad och en gedigen lakritsälskare. Jag sitter som ordförande i Nora Innebandyklubb, gillar att umgås med vänner och så är jag väldigt intresserad av att resa. Bland det värsta jag vet är koriander eller att komma sent till ett möte (det värsta skulle eventuellt kunna vara att bli tvungen att förtära koriander under ett möte jag är sen till). Jag tog kandidatexamen i systemvetenskap från Örebro Universitet 2017 och strax efter det blev jag mamma till en liten gullunge som heter Svea.

Efter 8 göttiga månader som föräldraledig kände jag mig redo att komma ut i arbetslivet igen! Under min första tid på Limepark har jag fullgjort en certifieringsutbildning i Sitevision. Den var mycket lärorik och jag fick lära mig grunderna i mallbygge, behörighetsstyrning och hur man utvecklar en funktionell, modern och tillgänglig webbplats. Dett känns kul att få jobba i Sitevision då det verkar finnas många möjligheter i verktyget.

Några sista ord: Jag tycker det är riktigt roligt att få vara en del av Limeparks härliga gäng med öppet arbetsklimat, hög kompetens och mycket humor. Nu ser jag fram emot att lära känna Limeparks alla kunder. Vi hörs och ses!

Artikeln är skriven av:
Limepark