Moduler som gör skillnad

Under Sitevisiondagarna 2023 har vi valt ut några moduler som vi tycker tillför en extra dimension av nytta och service till webbplatser. Besök oss i vår monter så berättar vi mer om hur de kan förbättra för er!

Öppettider, lätt som en plätt

Modulen: Öppettider

Öppettider hör till den mest efterfrågade informationen på många webbplatser. De är dock komplexa att hålla enkla och uppdaterade med olika avvikelser. Med vår modul Öppettider ställer man enkelt in scheman över standardöppettider och avvikelser för röda dagar, dag före röd dag, enskilda händelser som utbildningsdagar och annat. Utifrån inställningarna visar våra moduler ständigt de aktuella öppettiderna för vald/valda verksamheter och det blir glasklart för besökarna.

Modulen skapar enkel administration av något som annars är komplext att ge tydlig information om och vinnarna är därför både redaktörer och besökare.

Du bestämmer vad som ska listas

Modulen: Filtrerbar listning

På många stora webbplatser är det svårt att få översikt över all information. Med vår modul Filtrerbar listning har vi tillsammans med våra kunder arbetat fram en flexibel, tillgänglig och tydlig modul som råder bot på detta. Med Filtrerbar listning kan du enkelt sortera och kategorisera olika poster, vilket ger dina besökare bättre översikt och en smidig och användarvänlig navigationsupplevelse. Skapa en dynamisk plattform som gör det enkelt för dina besökare att hitta precis det de söker efter.

Upptäck hur vår Filtrerbar listning kan förbättra din webbplats och ge ditt innehåll den översikt det förtjänar!

Inspirerande kunskapstester

Modulen: Quiz

Med vår modul Quiz kan du skapa inspirerande kunskapstester, spännande kompasser och steg-för-steg kontroller för behörighetstest.

Modulens flexibla inställningar ger dig stor kontroll över hur modulen fungerar, exempelvis genom att välja om besökare ska svara fritt eller i ordning, se resultat direkt eller i slutet och välja om resultattexten ska anpassas efter poängintervall. Skapa ditt eget interaktiva innehåll idag!

Skapa avancerade flöden på ett enkelt sätt

Modulen: Beslutsträdet

Många processer kan vara komplexa för gemene man att sätta sig in i. Men med Beslutsträdet kan du förenkla genom att visa anpassad information baserat på besökarens svar på frågor och/eller styra vilka frågor som visas baserat på tidigare svar.

Ett exempel är att låta besökaren guida sig själv genom ett komplext beslut som husbyggnation, där modulen genererar en skräddarsydd checklista med nödvändiga åtgärder, tillstånd och viktiga kontakter. Eller så kan besökaren testa om de kvalificerar sig för olika former av stöd eller bidrag och få omedelbara preliminära besked med förslag på nästa steg.

Beslutsträdet ger dig möjlighet att skapa engagerande och användarvänliga upplevelser som anpassas i realtid efter besökarens behov.

Upptäck fördelarna med moduler

Varför uppfinna hjulet när du kan använda färdiga moduler? Moduler är en smart lösning som sparar både tid och pengar. Istället för att bygga allt från grunden kan du snabbt implementera beprövade lösningar.

Besök vår webbplats limepark.se/moduler och utforska vårt urval. Du kommer att hitta allt du behöver för att förbättra din webbapplikation och spara tid och resurser. Gör livet enklare med moduler från Limepark.