Upptäck Sitevision-communityn

Redaktörstips

Det finns en aktiv och trevlig community av Sitevision-användare på internet. Oavsett om du är nybörjare eller veteran finns det alltid något att hämta. Här tipsar jag om tre verktyg för dig som vill ställa frågor, hjälpa andra och delta i diskussionen.

Facebook

Facebook är fortfarande stort: drygt en tredjedel av alla svenskar loggar in varje dag. I Sitevision-gruppenlänk till annan webbplats diskuteras allt från vilka metadatafält som behövs på ett intranät till hur man bäst validerar ett personnummer.

I skrivande stund har gruppen drygt tusen glada medlemmar och vi blir bara fler. Alla är välkomna!

Twitter

På Twitter får du snabba nyheter och hjälp från både Sitevision och användare av systemet. Börja med att följa @sitevisionlänk till annan webbplats och @support_svlänk till annan webbplats. Se även till att bevaka hashtag #sitevisionlänk till annan webbplats.

Är du nybörjare? Var inte orolig, det är lätt att komma igång med Twitterlänk till annan webbplats! Om du bara är nyfiken på vad som händer, och inte vill delta i diskussionen, kommer du ganska långt med en sökninglänk till annan webbplats.

Google Alerts

Google Alerts är ett bra verktyg som låter dig bevaka sökord på internet. Du matar tjänsten med sökord som intresserar dig och får en sammanfattning över e-post när nytt innehåll dyker upp.

På det här sättet får du snabbt och enkelt reda på när Sitevision omnämns i tidningar, bloggar och på andra delar av webben. Det är busenkelt att använda: gå och skapa ett alarmlänk till annan webbplats på en gång.

Vi på Limepark håller till i Facebook-gruppen och twittrar som @limeparklänk till annan webbplats.

Artikeln är skriven av: Sven Dahlstrand info@limepark.se