Herrljunga kommun satsar på en lättnavigerad webbplats som är enkel att förstå

I november firades det ordentligt i Herrljungas kommunhus med specialgjorda ”webbtårtor”. Och det med all rätt. Deras nya webbplats hade lanserats.

Med en ny responsiv och modern webbplats hoppas kommunen kunna underlätta för sina besökare att hitta den information som efterfrågas och framförallt förbättra kontakten med sina kommunmedborgare.

Malin Bülling, kommunikatör för Herrljunga kommun, menar på att webbplatsen ofta är den första kontakten kommunmedborgare och allmänhet får med kommunen. Kommunens tidigare webbplats var föråldrad och mötte inte dagens krav på lättillgänglighet och funktionalitet.

Utifrån Herrljunga kommuns önskemål på innehåll har Limepark designat samt stått för mallbygget i projektet.

– Den nya sidan är modern och mera lätthanterlig för våra invånare. Fokus i arbetet har varit att den ska vara användarvänlig och enkel att navigera på och vi har fått bra stöd av Limepark i projektet och är mycket nöjda med vår nya webbplats, säger Malin Bülling.

Under 2018 kommer Herrljunga kommun fortsatt lägga stort fokus på webbplatsen för att utveckla innehåll och struktur efter kommunmedborgares synpunkter i strävan mot en lättnavigerad och tillgänglig webbplats.

Besök den gärna på: http://herrljunga.se

Se även de fina tårtorna på: http://herrljunga.se/kommun-och-politik/nyheter-kommun-och-politik/nyheter-kommun-och-politik/2017-11-29-herrljungas-nya-webbplats-lanserad.html

Jönköping

Jönköping

Limepark AB

Gjuterigatan 9
553 18 Jönköping
Vägbeskrivning

SÖDERTÄLJE

SÖDERTÄLJE

Limepark AB

Kronstrandsgatan 1
151 36 Södertälje
Vägbeskrivning

Timrå

Timrå

Limepark AB

C/o Söråkers folkets hus
Folketshusvägen 10
Box 44
860 35 Söråker
Vägbeskrivning

Örebro

Örebro

Limepark AB

Kansligatan 1
703 61 Örebro
Vägbeskrivning

Örnsköldsvik

Örnsköldsvik

Limepark AB

Magasinsallén 2
891 31 Örnsköldsvik
Vägbeskrivning

*

I supporten:
Evylyn
AAA - Högsta kreditvärdighet