SiteVisiondagarna 2017: Hängde du i baren i år?

"Kall dryck. Hett snack." var vårt tema i montern när SiteVisiondagarna firade 10 år med pompa och ståt.

Bartendern Simon släckte allas törst med en svalkande Limepark Mojito och montern var fylld med härliga människor och mycket webbsnack. Vi vill med stor ödmjukhet tacka alla som hängde med oss i baren i år - Ni är bäst!

Ånge kommun vann en guldhand

GULDHANDSVINNARE! En glad Kristina Kamsten från Ånge kommun, omgärdad av Limeparks projektledare Stefan Sjögren och formgivare Henrik Lennartsson.

Vi vill även passa på att säga stort grattis till vår kund Ånge kommun som vann årets Guldhand i kategorin Bästa offentliga webbplats.

Motiveringen till priset löd:

Vinnaren visar upp en snygg, informativ och lättanvänd webbplats. Strukturen ger bra överblick, som förtydligas av ren design och enkla texter. Här är det lätt för besökarna att hitta rätt – och att komma vidare. Ett genomtänkt val är också att ge besökarnas vanligaste uppgifter en framhävd plats på startsidan.

Vill du veta mer om projektet kan du läsa vår artikel Ånge kommun lanserar ny webbplats i Cloud.

Missade du våra mässerbjudanden?

Vi har valt att förlänga våra mässerbjudanden till 1 november. Är ni intresserade?

Digital anslagstavla

Saknar ni en digital anslagstavla? 1 januari 2018 ska alla kommunala anslagstavlor bli digitala. Vi hjälper dig med en smidig lösning i SiteVision.

Snabb support till halva priset

Prova på vårt supportavtal för SiteVisionrelaterade frågor fram till februari 2018 för halva priset. Inga konstigheter eller finstilt text med automatisk förlängning - testa vår uppskattade support för halva kostnaden.

 

Skicka ett mail till info@limepark.se så återkommer vi med mer information.

Sitevisiondagarna är årets höjdpunkt för oss och efter hundratals intressanta samtal, 10 kilo uppätet montergodis och över 600 serverade mojitodrycker så var dagarna plötsligt över. Uppfyllda av alla möten med er härliga kunder och samarbetspartners ser vi redan fram emot nästa år.

Men innan vi släpper taget helt vill vi självklart presentera vinnaren i vår tävling om en godare middag.

Vinnaren av en godare middag

Vi säger stort grattis till Robert Lifvergren från Eskilstuna kommun som får bjuda sin fru Sara på en middag för två på valfri restaurang.

För att hon är en underbar livskamrat och fantastisk mamma till våra barn. Därtill är hon värd en middag för att hon står ut med mina timlånga webbdiskussioner över köksbordet.

Tävlingen gick ut på att man förutom att ange den kod man fått i sin matlåda i goodiebagen även skulle svara på vem man ville bjuda på middag och varför.

Vi fick in många bra och fina motiveringar och gick igenom alla utan tillhörande namn. Det var inte lätt att välja, men till slut valde vi Roberts motivering. Grattis!

Jönköping

Jönköping

Limepark AB

Gjuterigatan 9
553 18 Jönköping
Vägbeskrivning

SÖDERTÄLJE

SÖDERTÄLJE

Limepark AB

Kronstrandsgatan 1
151 36 Södertälje
Vägbeskrivning

Timrå

Timrå

Limepark AB

C/o Söråkers folkets hus
Folketshusvägen 10
Box 44
860 35 Söråker
Vägbeskrivning

Örebro

Örebro

Limepark AB

Kansligatan 1
703 61 Örebro
Vägbeskrivning

Örnsköldsvik

Örnsköldsvik

Limepark AB

Magasinsallén 2
891 31 Örnsköldsvik
Vägbeskrivning

*

I supporten:
Evylyn
AAA - Högsta kreditvärdighet