Vi söker fler Limeparkare!

Limepark söker just nu webbutvecklare/mallbyggare till något av våra befintliga kontor i Örnsköldsvik, Timrå, Stockholm, Örebro eller Jönköping. Som webbutvecklare hos Limepark kommer du att arbeta tätt tillsammans med våra andra utvecklare, designers och mallbyggare för att hjälpa våra kunder att nå sina mål.

Limeparkgänget minus Karro och Henke (fotograf)

Vi tror att du är en positiv, glad och ansvarsfull person som gillar att utveckla tillgängliga, smarta och långsiktigt hållbara lösningar. Du bör vara duktig på att kommunicera och ha teknisk kunskap inom HTML, CSS, JavaScript och hur webben fungerar. Ytterligare teknisk kunskap i allmänhet (och SiteVision i synnerhet) är meriterande men det viktigaste är att du är nyfiken och duktig på att lära dig nya grejer. Vi ser gärna kvinnliga sökande.

Vi söker i första hand en person som kan jobba från något av våra befintliga kontor, men om du är självständig och ansvarstagande kan även ett eget kontor vara möjligt.

Som Limeparkare blir du en viktig del av bolaget med stora möjligheter att påverka såväl bolaget som ditt eget arbete.

Lite om Limepark

Limepark startade 2002 och har sedan dess vuxit sakta men säkert. Vi är idag tio SiteVisionspecialister som sitter på fem orter i landet. Vi anser att arbetet i Limepark ska vara en rolig, lagom stor del av livet. Därför har vi under hösten och vintern, på prov, infört möjlighet till sex timmars arbetsdag. Detta har varit ett av målen med att driva Limepark och det är därför roligt att kunna testa detta tillsammans med våra medarbetare.

Är du nyfiken och tror att du kan vara den vi söker?

Jönköping

Jönköping

Limepark AB

Gjuterigatan 9
553 18 Jönköping
Vägbeskrivning

SÖDERTÄLJE

SÖDERTÄLJE

Limepark AB

Kronstrandsgatan 1
151 36 Södertälje
Vägbeskrivning

Timrå

Timrå

Limepark AB

C/o Söråkers folkets hus
Folketshusvägen 10
Box 44
860 35 Söråker
Vägbeskrivning

Örebro

Örebro

Limepark AB

Kansligatan 1
703 61 Örebro
Vägbeskrivning

Örnsköldsvik

Örnsköldsvik

Limepark AB

Magasinsallén 2
891 31 Örnsköldsvik
Vägbeskrivning

*

I supporten:
Evylyn
AAA - Högsta kreditvärdighet