Från 24 till 4 mallar hos Kumla kommun

I våras lanserade Kumla kommun en ny webbplats och besökarna uppskattar att den är lättare att läsa på mobila enheter. När vi minskade på antalet mallar blev webbplatsen dessutom enklare att hantera.

I samband med att Kumla kommun skulle uppgradera till Sitevision 4 ville de ta fram en helt ny och följsam webbplats. Limepark fick uppdraget att leverera design, funktionalitet och mallar.

Den nya webbplatsen hanteras med endast fyra mallar (jämfört med tidigare 24) vilket underlättar administrationen. Med vår Snabbstart kunde Kumla bygga struktur och lägga in information under tiden design- och mallbygget pågick.

Vi frågade Karin Moberg, kommunikatör på Kumla kommun, om de fortfarande var nöjda med vår leverans och vad besökarna tycker om nya webbplatsen:

– Vi är supernöjda och väldigt tacksamma över den hjälp och det stöd som vi fått av Limepark, ni har hela tiden bjudit på det där lilla extra som man som kund ofta söker. Internt är vi väldigt nöjd med utseendet och att den nu äntligen är läsbar i mobila enheter. Den återkoppling vi fått från medborgarna har också varit positiv att den blivit tydligare att se och läsa. Sammantaget så är vi jättenöjda!

Besök Kumlas webbplats på www.kumla.se.

Jönköping

Jönköping

Limepark AB

Gjuterigatan 9
553 18 Jönköping
Vägbeskrivning

SÖDERTÄLJE

SÖDERTÄLJE

Limepark AB

Kronstrandsgatan 1
151 36 Södertälje
Vägbeskrivning

Timrå

Timrå

Limepark AB

C/o Söråkers folkets hus
Folketshusvägen 10
Box 44
860 35 Söråker
Vägbeskrivning

Örebro

Örebro

Limepark AB

Kansligatan 1
703 61 Örebro
Vägbeskrivning

Örnsköldsvik

Örnsköldsvik

Limepark AB

Magasinsallén 2
891 31 Örnsköldsvik
Vägbeskrivning

*

I supporten:
Evylyn
AAA - Högsta kreditvärdighet