Succéstart för Härjedalens nya intranät

Härjedalens kommun har lanserat sitt nya intranät baserat på SiteVisions Social Collaboration-plattform. Med bubbel och snittar firades det under onsdagen. Kommunens webbansvarige Henry “Hempa” Jonasson var trött på kvällen efter lanseringen, men beskriver nybygget som en succé.

Härjedalens kommuns sociala intranät

- Vi har demonstrerat funktionerna på den nya Insidan för våra medarbetare sedan tidigt i morse och intresset har varit stort. Vi har även kört videokonferens med lokalkontoren eftersom vi har folk utspritt på andra platser i kommunen.

- Vi har fått många lovord och ryggdunkar från organisationen vilket känns jättekul. Det startades många samarbetsgrupper direkt och redan nu första dagen så har 60 % av alla användare påbörjat sin sociala profil. Det är långt över våra förväntningar, avslutar "Hempa".

Intranätfirande i Härjedalen

Limepark har som helhetsleverantör stått för både grafisk form, implementation och specialanpassningar. Härjedalens intranät bygger på grundfunktionaliteten i Social Collaboration men har kompletterats med några tillbyggnader.

  • Mina system - användarna kan utifrån behörighet välja vilka system man vill visa genväg till. Administratörer kan även trycka ut föreslagna respektive obligatoriska system i funktionen.
  • Viktigt meddelande - möjlighet att publicera meddelanden på alla sidor.
  • Anpassad sök delar upp sökträffar på personer, sidor och dokument
  • Exchange-integration - en integration mot Microsoft Exchange färdigställs inom några veckor vilket kommer ge användarna koll på dagens händelser och inkomna mail direkt på intranätet.
  • Även möjlighet att bjuda in externa användare till en avgränsad grupp i Social Collaboration levereras i en senare fas.

Vi önskar Härjedalens kommun stort lycka till med sitt nya sociala intranät och tackar för ett gott samarbete!

Jönköping

Jönköping

Limepark AB

Gjuterigatan 9
553 18 Jönköping
Vägbeskrivning

SÖDERTÄLJE

SÖDERTÄLJE

Limepark AB

Kronstrandsgatan 1
151 36 Södertälje
Vägbeskrivning

Timrå

Timrå

Limepark AB

C/o Söråkers folkets hus
Folketshusvägen 10
Box 44
860 35 Söråker
Vägbeskrivning

Örebro

Örebro

Limepark AB

Kansligatan 1
703 61 Örebro
Vägbeskrivning

Örnsköldsvik

Örnsköldsvik

Limepark AB

Magasinsallén 2
891 31 Örnsköldsvik
Vägbeskrivning

*

I supporten:
Evylyn
AAA - Högsta kreditvärdighet