Finalister till Guldhanden

Vi gratulerar våra kunder Keolis och Tillväxtverket som är finalister till Guldhanden 2016 i kategorin bästa intranät respektive bästa offentliga webbplats.

Den 18-19 oktober är det dags för de årliga SiteVision-dagarna. Limepark är förstås på plats och i år är vi extra glada för våra två kunder som utsetts till finalister till det prestigefyllda priset Guldhanden.

Keolis är en av världens största operatörer i kollektrivtrafiken med 54 400 anställda globalt. Det svenska dotterbolaget är finalister i kategorin Bästa intranät med sitt Keonet - som tidigare vunnit guld på Keoliskoncernens internationella gala Keo'Awards.

Tillväxtverket, som arbetar för att stärka svenska företags konkurrenskraft, är finalister i kategorin Bästa offentliga webbplats.

Vi vet hur mycket hårt arbete som ligger bakom och är förstås superstolta över att ha fått förtroendet att vara med och bidra till finalplatserna. Stort lycka till!

Tidigare års Guldhänder

Med Tillväxtverket och Keolis kan vi glädjas åt att hela 12 Limepark-kunder kvalat in som finalister till Guldhanden genom åren.

I fjol tog Sveriges Olympiska Kommitté hem segern i kategorin Bästa kommersiella webbplats. 2014 vann Sveriges Kommuner och Landsting i kategorin Bästa offentliga webbplats och Lidingö stads Önätet utsågs till Bästa intranät.

Om Guldhanden

Under SiteVisiondagarna belönas organisationer som, med hjälp av SiteVision, lyckats skapa webbplatser och intranät utöver det vanliga.

Priset Guldhanden delas ut i tre kategorier: Bästa kommersiella webbplats, Bästa offentliga webbplats
samt Bästa intranät.

Läs mer om Guldhanden och se tidigare vinnare.

Jönköping

Jönköping

Limepark AB

Gjuterigatan 9
553 18 Jönköping
Vägbeskrivning

SÖDERTÄLJE

SÖDERTÄLJE

Limepark AB

Kronstrandsgatan 1
151 36 Södertälje
Vägbeskrivning

Timrå

Timrå

Limepark AB

C/o Söråkers folkets hus
Folketshusvägen 10
Box 44
860 35 Söråker
Vägbeskrivning

Örebro

Örebro

Limepark AB

Kansligatan 1
703 61 Örebro
Vägbeskrivning

Örnsköldsvik

Örnsköldsvik

Limepark AB

Magasinsallén 2
891 31 Örnsköldsvik
Vägbeskrivning

*

I supporten:
Evylyn
AAA - Högsta kreditvärdighet