Så fixar du julstämning med Limepark

Det är något speciellt med julafton. Man får umgås med familjen i ett mysigt pyntat hem, tända ljus och knäcka nötter. Glada barn tippar runt med stora ögon av förväntan och tittar efter tomten. Och så äter man god mat - precis hela tiden.

Ett år var jag dock så full av stress att december bara flög förbi och julafton bokstavligen föll i knät på mig. Det spelade ingen roll hur mysigt hemmet var pyntat, hur många antal glada barn som sprang runt eller hur god maten var. Julstämningen hann inte infinna sig.

Av detta har jag lärt mig att jag behöver ladda för julen under decembermånad. Detta gör jag genom att börja pynta med små tomtar redan första advent och spelar julmusik hela december. Men det bästa av allt för att komma i stämning är traditionen med en julkalender.

Öppna våra luckor

På Limepark har vi skapat en julkalender som du kan följa ända fram till jul. Vår önskan är att med den skapa just den julstämning som du kanske kan behöva inför julen. Vi har fyllt kalendern med allt från tävlingar till Luciafirande. Dessutom har varje Limeparkare fått bidra med en egen personlig lucka i julens tecken.

Som om inte det vore nog har vi även hjälpt Institutet för språk och folkminnen med sin julkalender. Här hittar du allt från ord och dialekter till namn och folkminnen.

Gå till Institutet för språk och folkminnen julkalender

God jul mina vänner!

Jönköping

Jönköping

Limepark AB

Gjuterigatan 9
553 18 Jönköping
Vägbeskrivning

SÖDERTÄLJE

SÖDERTÄLJE

Limepark AB

Kronstrandsgatan 1
151 36 Södertälje
Vägbeskrivning

Timrå

Timrå

Limepark AB

C/o Söråkers folkets hus
Folketshusvägen 10
Box 44
860 35 Söråker
Vägbeskrivning

Örebro

Örebro

Limepark AB

Kansligatan 1
703 61 Örebro
Vägbeskrivning

Örnsköldsvik

Örnsköldsvik

Limepark AB

Magasinsallén 2
891 31 Örnsköldsvik
Vägbeskrivning

*

I supporten:
Evylyn
AAA - Högsta kreditvärdighet