Konjunkturinstitutet har lanserat ny webbplats

Konjunkturinstitutets nya responsiva webbplats konj.se lanserades i november 2015. Limepark har varit med som partner hela vägen från design till färdig produkt. Resultatet är en webbplats som präglas av enkelhet och tydlighet.

Konjunkturinstitutet är en statlig myndighet under Finansdepartementet vars uppdrag är att skapa bra underlag för ekonomiska beslut för regering, institutioner och privata företag. De ville förändra designen och bygga responsiva mallar från grunden och Limepark fick nöjet att arbeta med båda uppdragen.

För att renodla och lyfta fram det viktigaste i en relativ komplex struktur så föregicks själva designen av ett arbete med wireframes. Det är ett bra sätt att diskutera och bolla sig fram till hur man vill disponera och arbeta med innehållet. När det arbetet var spikat påbörjades designarbetet.

Vi levererade vår Snabbstart så att kunden kunde påbörja överflyttningen av information redan innan vi påbörjade mallbygget.

– Limepark har varit en lyhörd, flexibel och samtidigt tydlig samarbetspartner. Inför projektet lovade de att vara "besvärliga" och ställa frågor kring önskad funktionalitet, att vi som kund skulle vara delaktig genom varje delprocess och att de inte ville krångla till saker. De har verkligen levererat på de punkterna. Vi kunde tidigt lansera en väldigt basal betamiljö där vi sedan löpande har fortsatt - och fortsätter - lansera förbättringar, säger Henrik Hellström, projektledare på Konjunkturinstitutet.

Förutom responsiva mallar tog Limepark även fram specialfunktioner, bland annat:

– Limepark levererade inom relativt begränsade tids- och budgetramar och var konsekventa med att använda våra behov som utgångspunkt för arbetet. Konjunkturinstitutet har numera en webbplats med logisk användning av sidmallar, välfungerande navigering och ett modernt och framtidssäkert utseende. Webbplatsen är välanpassad för mobilen och resultatet av ett väl utfört webbprojekt, avslutar Henrik Hellström.

Jönköping

Jönköping

Limepark AB

Gjuterigatan 9
553 18 Jönköping
Vägbeskrivning

SÖDERTÄLJE

SÖDERTÄLJE

Limepark AB

Kronstrandsgatan 1
151 36 Södertälje
Vägbeskrivning

Timrå

Timrå

Limepark AB

C/o Söråkers folkets hus
Folketshusvägen 10
Box 44
860 35 Söråker
Vägbeskrivning

Örebro

Örebro

Limepark AB

Kansligatan 1
703 61 Örebro
Vägbeskrivning

Örnsköldsvik

Örnsköldsvik

Limepark AB

Magasinsallén 2
891 31 Örnsköldsvik
Vägbeskrivning

*

I supporten:
Evylyn
AAA - Högsta kreditvärdighet