Kollektivtrafikkoncernen Keolis lanserar ny webb

Igår lanserades Keolis Sverige AB:s nya webbplats, www.keolis.se. Limepark ligger bakom design, mallbygge och specialanpassningar i SiteVision.

- Den nya webbplatsen är en del i implementeringen av vår nya varumärkesplattform, där den grafiska delen är en självklar och viktig del, säger Björn Nord, webbkommunikatör på Keolis. I samband med detta har vi valt att närma oss vårt franska moderbolag och tagit del av det europeiska maneret.

Vi är väldigt nöjda med Limepark och hur samarbetet fortlöpt under arbetet med vår nya webbplats. Den är funktionell och har fått en ny och stilren design som följer vår grafiska profil. Resultatet har överträffat de förväntningar vi hade när projektet startade.

Guld på Keo’Awards

Det här är tredje projektet Limepark levererar till Keolis på knappt två år. Sommaren 2013 migrerade vi kollektivtrafikkoncernens befintliga webbplats till SiteVision och våren 2014 levererade vi landets första storskaliga corporate-intranät baserat på SiteVision med Social Collaboration till dem.

Intranätet blev en succé och det svenska bolaget fick ta emot guldpriset på den globala Keoliskoncernens gala, Keo’Awards.

Fakta Keolis

Keolis är en av världens största operatörer inom kollektivtrafik med 6 300 anställda i Sverige och 54 400 anställda i världen.

Fakta Keo’Awards

För att marknadsföra och hylla egna initiativ utvecklade av dotterbolag inom Keoliskoncernen runt om i världen har man skapat Keo’Awards - en årlig internationell gala där framgångsrika Keolisprojekt prisas.

Grundkriterier för att vinna priset är att projektet ska vara:

  • innovativt
  • överförbart till andra bolag inom Keoliskoncernen
  • vinst/nytta ska vara mätbar

Besök webbplatsen på www.keolis.se.

Jönköping

Jönköping

Limepark AB

Gjuterigatan 9
553 18 Jönköping
Vägbeskrivning

SÖDERTÄLJE

SÖDERTÄLJE

Limepark AB

Kronstrandsgatan 1
151 36 Södertälje
Vägbeskrivning

Timrå

Timrå

Limepark AB

C/o Söråkers folkets hus
Folketshusvägen 10
Box 44
860 35 Söråker
Vägbeskrivning

Örebro

Örebro

Limepark AB

Kansligatan 1
703 61 Örebro
Vägbeskrivning

Örnsköldsvik

Örnsköldsvik

Limepark AB

Magasinsallén 2
891 31 Örnsköldsvik
Vägbeskrivning

*

I supporten:
Evylyn
AAA - Högsta kreditvärdighet