Malung-Sälen satsar på samverkan på intranätet

I mitten på januari var det dags för Malung-Sälens Kommun att lansera sitt nya intranät i SiteVision. Kommunen har valt att satsa på ett socialt intranät som bygger på SiteVisions Social Collaboration. Limepark fick äran att vara helhetsleverantör av det nya intranätet.

Det nya intranätet skall sätta medarbetarskapet i fokus samt betona öppenhet och delaktighet. För att leva upp till dessa ambitioner valde Malung-Sälen att använda sig av SiteVisions sociala funktioner vilket bland annat möjliggjort för medarbetarna att samverka i grupper, planera sitt arbete, kommentera/diskutera, gilla och dela dokument.

Limepark har stått för framtagning av grafisk form, mallbygge samt uppsättning och anpassning av de sociala komponenterna. Malung-Sälen beställde även vår snabbstart vilket förkortade tiden mellan leverans och lansering.

Detta var ett i raden av sociala intranät som Limepark varit med och levererat under det senaste året. Vi är glada över att så många kunder vågar ta det steget.

- Vi har tidigare samarbetat med Limepark när vi byggde kommunens nya webbplats som är både lättnavigerad och enkel att underhålla. Eftersom Limepark alltid bidragit med såväl egna erfarenheter, hög kvalitet i leveransen och ett trevligt bemötande valde vi även Limepark som samarbetspartner för design, mallar, funktioner och liknande när vi byggde ett nytt intranät i SiteVision Social Collaboration. Vi är mycket nöjda med slutresultatet!

Anders Löwenberg, Kommunikationsstrateg
Malung-Sälens kommun

Jönköping

Jönköping

Limepark AB

Gjuterigatan 9
553 18 Jönköping
Vägbeskrivning

SÖDERTÄLJE

SÖDERTÄLJE

Limepark AB

Kronstrandsgatan 1
151 36 Södertälje
Vägbeskrivning

Timrå

Timrå

Limepark AB

C/o Söråkers folkets hus
Folketshusvägen 10
Box 44
860 35 Söråker
Vägbeskrivning

Örebro

Örebro

Limepark AB

Kansligatan 1
703 61 Örebro
Vägbeskrivning

Örnsköldsvik

Örnsköldsvik

Limepark AB

Magasinsallén 2
891 31 Örnsköldsvik
Vägbeskrivning

*

I supporten:
Evylyn
AAA - Högsta kreditvärdighet