Ny responsiv webbplats till Luleå Renhållning

Luleå Renhållning AB ansvarar för sophanteringen i Luleå kommun med verksamhetsområde inom företag, industri, återvinning och hushåll.

Efter lansering av Luleå kommuns externa webbplats samt intranät fick Limepark i uppdrag att ta fram design, bygga responsiva mallar samt utveckla specialfunktioner på Luleå renhållnings webbplats. De specialfunktioner vi byggt efter beställarens önskemål syftar till att underlätta för besökaren att få fram relevant information snabbt och avlasta kundservice.

Sorteringsguide

En tjänst byggd i SiteVision med SiteVisions standardmoduler och metadata som innebär att besökaren enkelt kan leta upp hur de ska sortera sina sopor.

Öppettider ÅVC

Dagens öppettider för kommunens återvinningscentraler visas med automatik på startsidan. Efter att kunden fyllt i de tider som gäller hanterar lösningen själv veckodagar, helgdagar och dag före helg. Det finns även möjlighet att lägga till undantag i öppettiderna.

Sophämtningsdagar

Sökruta med autocomplete där besökaren kan leta upp sin gata och få veta när deras sopor hämtas nästa gång. Det går även att se om det är brännbart eller hushållsavfall som hämtas, samt se hämtningsdatum utifrån vilken veckoperiod man har.

Vanliga frågor och svar

Visning av frågor och svar visas längst ned på sidorna. Via metadata styr man vilken kategori som ska visas på respektive sidor/gren.  

Driftinformation

Visar aktuella händelser som inte är åtgärdade.

Facebook

Facebookkommentarsfält som infogas via metadata

Besök: www.renhallningen.se

Jönköping

Jönköping

Limepark AB

Gjuterigatan 9
553 18 Jönköping
Vägbeskrivning

Stockholm

Stockholm

Limepark AB

Gotlandsgatan 46
116 65 Stockholm
Vägbeskrivning

Timrå

Timrå

Limepark AB

Folketshusvägen 10
860 35 Söråker
Vägbeskrivning

Örebro

Örebro

Limepark AB

Kansligatan 1
703 61 Örebro
Vägbeskrivning

Örnsköldsvik

Örnsköldsvik

Limepark AB

Magasinsallén 2
891 31 Örnsköldsvik
Vägbeskrivning

*

I supporten:
Henrik
AAA - Högsta kreditvärdighet