Ett mer personaliserat intranät till SVT

Sveriges Television (SVT) har i dagarna lanserat sitt förnyade intranät i SiteVision. Limepark fick uppdraget att delvis designa om intranätet, implementera en rad nya funktioner, snygga till en del gamla funktioner samt bygga om mallar.

Ambitionen med förändringsprojektet var att skapa ett modernare, mer grafiskt tilltalande och strukturerat intranät som dessutom anpassar sig efter den person som är inloggad. Den nya startsidan har fått en rad profilstyrningar för att ge användarna en mer personlig ingång till intranätet. Detta innebär ett nyhetsflöde anpassat efter den avdelning och ort som användaren sitter på samt med möjlighet att själv påverka startsidan beroende på vilka flöden som personen är intresserad av att följa.

Startsidan har även fått en funktion för att snabbt kunna nå ut med ett viktigt meddelande till användare. Vidare har en förbättrad mobilvy skapats för att användarna skall kunna ta del av intranätet på ett bra sätt även via mobila enheter.

- Mycket roligt att Limepark fått detta förtroende och vi är glada över slutresultatet och det positiva mottagandet som förändringarna har fått säger Per Eriksson, projektledare på Limepark.

Jönköping

Jönköping

Limepark AB

Gjuterigatan 9
553 18 Jönköping
Vägbeskrivning

Stockholm

Stockholm

Limepark AB

Gotlandsgatan 46
116 65 Stockholm
Vägbeskrivning

Timrå

Timrå

Limepark AB

Folketshusvägen 10
860 35 Söråker
Vägbeskrivning

Örebro

Örebro

Limepark AB

Kansligatan 1
703 61 Örebro
Vägbeskrivning

Örnsköldsvik

Örnsköldsvik

Limepark AB

Magasinsallén 2
891 31 Örnsköldsvik
Vägbeskrivning

*

I supporten:
Evylyn
AAA - Högsta kreditvärdighet