Upptäck SiteVision-communityn

Det finns en aktiv och trevlig community av SiteVision-användare på internet. Oavsett om du är nybörjare eller veteran finns det alltid något att hämta. Här tipsar jag om tre verktyg för dig som vill ställa frågor, hjälpa andra och delta i diskussionen.

Facebook

Facebook är fortfarande stort: drygt en tredjedel av alla svenskar loggar in varje dag. I SiteVision-gruppen diskuteras allt från vilka metadatafält som behövs på ett intranät till hur man bäst validerar ett personnummer.

I skrivande stund har gruppen 124 glada medlemmar och vi blir bara fler. Alla är välkomna!

Twitter

På Twitter får du snabba nyheter och hjälp från både SiteVision och användare av systemet. Börja med att följa @sitevision och @support_sv. Se även till att bevaka hash-taggen #sitevision.

Är du nybörjare? Var inte orolig, det är lätt att komma igång med Twitter! Om du bara är nyfiken på vad som händer, och inte vill delta i diskussionen, kommer du ganska långt med en sökning.

Google Alerts

Google Alerts är ett bra verktyg som låter dig bevaka sökord på internet. Du matar tjänsten med sökord som intresserar dig och får en sammanfattning över e-post när nytt innehåll dyker upp.

På det här sättet får du snabbt och enkelt reda på när SiteVision omnämns i tidningar, bloggar och på andra delar av webben. Det är busenkelt att använda: gå och skapa ett alarm på en gång.

Vi på Limepark håller till i Facebook-gruppen och twittrar som @limepark. Vi hörs!

Jönköping

Jönköping

Limepark AB

Gjuterigatan 9
553 18 Jönköping
Vägbeskrivning

Stockholm

Stockholm

Limepark AB

Gotlandsgatan 46
116 65 Stockholm
Vägbeskrivning

Timrå

Timrå

Limepark AB

Folketshusvägen 10
860 35 Söråker
Vägbeskrivning

Örebro

Örebro

Limepark AB

Kansligatan 1
703 61 Örebro
Vägbeskrivning

Örnsköldsvik

Örnsköldsvik

Limepark AB

Magasinsallén 2
891 31 Örnsköldsvik
Vägbeskrivning

*

I supporten:
Evylyn
AAA - Högsta kreditvärdighet