Härnösands kommun lanserar ny webbplats

Härnösands kommun har lanserad sin nya webbplats. Det har byggts upp en helt ny webbplats från grunden med målsättningen är att göra harnosand.se mer tillgänglig, lättnavigerad och attraktiv. Sidan har sex tydliga huvudämnen som ska göra det enklare för besökaren att hitta det den söker.

Startsidan agerar som en vattendelare för att snabbt leda besökaren till rätt del av webbplatsen och visar även de senaste nyheterna från respektive område samt vilka sidor som är populärast just nu. Sökbarheten på sidan har också förbättrats med en ny sökmotor samt med rullister som visar de mest eftersökta ämnena.  

Webbplatsen har fått ett rejält lyft navigationsmässigt där de olika delarna har olika färgscheman som skall göra det enklare för besökarna att veta vart de befinner sig, detta har även förstärkts med en översiktsbild i sidfoten som dessutom fungerar som genvägar för att snabbt ta sig till en annan gren av webbplatsen. Webbplatsen har till skillnad från många andra givits två toppmenyer som används både för navigering bland huvudnivåerna samt de olika ingångarnas första nivåer. Här används också färgschemat för att binda ihop de båda.

Limepark har tagit fram grafisk form, byggt mallar samt specialfunktioner som dynamiskt färgschema. specialanpassade menyer, enklare integration av turistinformation från CBIS, funktion för att visa bild på sidansvarig i sidfoten mm.

Besök harnosand.se

Jönköping

Jönköping

Limepark AB

Gjuterigatan 9
553 18 Jönköping
Vägbeskrivning

Stockholm

Stockholm

Limepark AB

Gotlandsgatan 46
116 65 Stockholm
Vägbeskrivning

Timrå

Timrå

Limepark AB

Folketshusvägen 10
860 35 Söråker
Vägbeskrivning

Örebro

Örebro

Limepark AB

Kansligatan 1
703 61 Örebro
Vägbeskrivning

Örnsköldsvik

Örnsköldsvik

Limepark AB

Magasinsallén 2
891 31 Örnsköldsvik
Vägbeskrivning

*

I supporten:
Evylyn
AAA - Högsta kreditvärdighet