Välkomna Sven och Fredrik!

Limepark har nu öppnat sitt kontor på Science Park i Jönköping och vi välkomnar två nya trevliga och kompetenta medarbetare — Sven Dahlstrand och Fredrik Wallgren.

Sven och Fredrik kommer närmast från Högskolan i Jönköping där de arbetat som webbutvecklare och webbstrateger i Högskolans SiteVisionmiljö.

Kort om Sven
Sven är ordningsmänniskan som arbetat med allt från att bygga intelligenta mallar till att integrera befintliga system med proxymodulen men som allra helst utvecklar skräddarsydda portlets som gör användarna glada. Intresserad av nya tekniker och experimenterar just nu med att skriva appar för iPhone och Android. Han delar gärna med sig av sina tankar och kunskaper, vilket gjorde att han stolt fick ta emot utmärkelsen som Årets SiteVision-contributor på SiteVisiondagarna 2011. Du kan läsa mer om Sven på http://svendahlstrand.se och följa honom på Twitter: @svendahlstrand.

Kort om Fredrik
Fredrik har främst jobbat med att bygga portlets, skriptlösningar i Java/Javascript, webbapplikationer i Ruby on Rails, integrerat lösningar via Proxy-modulen och byggt smidiga användargränssnitt med jQuery. På fritiden kan han inte låta bli tangentbordet och jobbar då med diverse open source projekt via github - https://github.com/walle.

Med Sven och Fredrik breddar och stärker vi vår tekniska kompetens samt får ännu större resurser att på bästa sätt ta hand om våra befintliga och nya kunder.

Jönköping

Jönköping

Limepark AB

Gjuterigatan 9
553 18 Jönköping
Vägbeskrivning

SÖDERTÄLJE

SÖDERTÄLJE

Limepark AB

Kronstrandsgatan 1
151 36 Södertälje
Vägbeskrivning

Timrå

Timrå

Limepark AB

Folketshusvägen 10
860 35 Söråker
Vägbeskrivning

Örebro

Örebro

Limepark AB

Kansligatan 1
703 61 Örebro
Vägbeskrivning

Örnsköldsvik

Örnsköldsvik

Limepark AB

Magasinsallén 2
891 31 Örnsköldsvik
Vägbeskrivning

*

I supporten:
Evylyn
AAA - Högsta kreditvärdighet