Inga problem med många bilder

Limepark och SiteVision sponsrade Yeahfestivalen med en ny webbplats inför 2010 års evenemang. Festivalen blev lyckad och det kom mer än 20 000 besökare.

Vi frågade webbredaktörerna vad som har fungerat bäst med sidan under själva festivalen. Dom svarade att bildgallerimodulen var absolut det som hade gjort jobbet smidigare. Det var mycket mingelbilder som skulle publiceras och det löstes enkelt och snabbt med denna funktion.

Bildgalleri:

Vi har utvecklat en funktion som automatiskt listar upp alla bilder från en mapp på sidan i "thumbnail" format. När man klickar på en bild får man se den större och kan även enkelt bläddra i arkivet.

Fakta om festivalen:

YEAH! är en gratisfestival i Örebro stadspark helt utan entréavgifter. YEAH!10 arrangerades i år lördagen den 29 till söndagen den 30 maj klockan 12:00-23:00. Festivalen har ej någon åldersgräns och alla var välkomna. Huvudmålgruppen är 13-25 år. YEAH! är en drogfri festival, det betyder att  ingen alkohol serveras på området. Festivalen drivs av föreningen Schack London som är en ideell förening. Det fanns i år totalt fyra scener på YEAH! Savann, Safari, Grottan & Oasen.

2009 blev det stora genombrottet för  Yeahfestivalen. Drygt 14 000 besökte festivalen och ca 68 band uppträde på de två olika scenerna. Två huvudakter uppträde under de två dagarna, den P3-aktuelle artisten Jonathan Johansson och det väletablerade bandet Blindside. YEAH! är främst en musikfestival, men 2009 fanns det även konstnärer och DJs i parken då festivalledningen valt att föra YEAH! i en riktning där det alltid finns något för alla.

  Jönköping

  Jönköping

  Limepark AB

  Gjuterigatan 9
  553 18 Jönköping
  Vägbeskrivning

  Stockholm

  Stockholm

  Limepark AB

  Gotlandsgatan 46
  116 65 Stockholm
  Vägbeskrivning

  Timrå

  Timrå

  Limepark AB

  Folketshusvägen 10
  860 35 Söråker
  Vägbeskrivning

  Örebro

  Örebro

  Limepark AB

  Kansligatan 1
  703 61 Örebro
  Vägbeskrivning

  Örnsköldsvik

  Örnsköldsvik

  Limepark AB

  Magasinsallén 2
  891 31 Örnsköldsvik
  Vägbeskrivning

  *

  I supporten:
  Evylyn
  AAA - Högsta kreditvärdighet