Många språk på Fameks webbplats

Limepark har byggt en webbplats som hanterar en mängd olika språkversioner till Famek AB, ett svenskt företag med kunder över hela världen.

Webbplatsen, som levererades 2007, har successivt utökats med flera språkversioner och har i dagsläget versioner på amerikanska, engelska, italienska, tyska, spanska, ryska och japanska. De två sistnämnda är lite speciella men SiteVision klarar av att hantera både kyrilliska och japanska tecken.

— Det här är en stor fördel för oss. Då vi har en stor internationell kundkrets ville vi också tillgodose våra kunder på bästa sätt. Och vår erfarenhet är att de känner sig mer bekväma att läsa information på deras eget språk. Vi tycker att arbetet med Limepark har fungerat jättebra och våra återförsäljare är mycket nöjda över resultatet. Det kan bli fler språk då vi även har en marknad i Kina, säger Bettina Klein, it-ansvarig på Famek AB.
Famek säljer Stringo vehicle mover som är en batteridriven bilflytt och företaget har återförsäljare i 17 länder. Bland kunderna finns bland annat Audi, Bentley, BMW, Bugatti, Ford, GM, Jaguar, Nissan, Rolls Royce, Toyota och Volvo.

Jönköping

Jönköping

Limepark AB

Gjuterigatan 9
553 18 Jönköping
Vägbeskrivning

Stockholm

Stockholm

Limepark AB

Gotlandsgatan 46
116 65 Stockholm
Vägbeskrivning

Timrå

Timrå

Limepark AB

Folketshusvägen 10
860 35 Söråker
Vägbeskrivning

Örebro

Örebro

Limepark AB

Kansligatan 1
703 61 Örebro
Vägbeskrivning

Örnsköldsvik

Örnsköldsvik

Limepark AB

Magasinsallén 2
891 31 Örnsköldsvik
Vägbeskrivning

*

I supporten:
Evylyn
AAA - Högsta kreditvärdighet